Bugün venüs ikizler burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde mantıklı, yüzeysel yönlerimiz ortaya çıkabilir. Aynı anda iki insandan hoşlanabilir ve iletişim halinde olmaktan keyif alabiliriz. Bugün ayrıca ay kapandığından, işlerimizi bitirmek ve tamamlamak için güzel bir gün ama yeni başlangıçlardan ve kararlardan kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ikna edici tavrınızla bir olayın veya insanın altından girip, üstünden çıkarak istediğiniz duruma getirebiliyorsunuz. Liderlik vasıflarınız çok gelişmiş. Sinirlerinizi kontrol etmeyi öğrenirseniz ve disiplini hayatınızda uygularsanız istedikleriniz sizin olacak. Bu sene, iletişime dayalı konularda şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttırmak ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Satış, pazarlamave reklam işleriyle uğraşanlar, için şanslı bir süreç.




Boğa Burcu: Venüs, maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak, iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya meyilli olacaksınız.




İkizler Burcu: Hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğaraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinize vakit ayırmayı ve kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz.




Yengeç Burcu: Sizi sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak.Yine bu 3 haftalık dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu dönem, sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek.




Başak Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altına girmeye başlıyor. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz.




Terazi Burcu: 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün ve sonrası başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler.




Yay Burcu: Özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği ve arttığı bir dönem içinde olacaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. 3 hafta boyunca sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artmaya başlıyor.




Oğlak Burcu: 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınız güzelleşmeye başlayacak. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokarak, iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz. Bu etkilerden sağlığınızda olumlu etkileniyor.




Kova Burcu: Venüs, aşk ve çocuk alanlarınızı tetikliyor. Çocuğunuz varsa yine bu süreçte ona olan sevginiz herşeyin üstünde olabilir. Beyninizi çalıştıran her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Aşkı hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla, ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR