Bugün Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; altıncı hissiniz kuvvetli ve sizde keşfedilmemiş gizli yetenekler olabilir. Maddeci tarafınız kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Size verilen bir işi anında sonuçlandırıyorsunuz. Herhangi bir konuda takıntılı davranmaktan uzak durun. Bu sene, kariyerinizde kadersel olgular ön planda olabilir. Maddi konularda şanslısınız.




Koç Burcu: Özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde iletişiminiz iyi olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmek önem kazanabilir.




Boğa Burcu: Bugün, günlük işleriniz ve koşturmacalarınız devrede olacak. Parasal şanslarınızı iş alanlarınıza aktarabilirsiniz. Para kazanma beceriniz gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalısınız.




İkizler Burcu: Eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Her ne yaparsanız yapın kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, ailevi konular daha fazla hayatınızda yer edecek. Bazı planlarınızı düşünmek, gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Biraz daha hız kazanmalısınız.




Aslan Burcu: Gün içinde, iletişiminiz yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde mutlu edebilir. Yine iş anlamında görüşmeler yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Maddi konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler, maddi olarak sizi rahatlatacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.




Terazi Burcu: Vaktinizin çoğunu kendinize ayıracaksınız. Sizi eğitecek ve gelişiminizi hızlandıracak konulara, eğitim alanlarına yönelmeniz söz konusu olabilir. Seyahatler sizi heyecanlandırabilir.




Akrep Burcu: Bugün olaylara yaklaşırken, geçmişi baz alarak hareket edebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak yerine size gizemli gelecek konu ve olaylara yönelik hareket edeceksiniz.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizde ortaklarınız veya sevdiğiniz kişiyle keyifli aktiviteler devreye girebilir. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız. Karşı tarafa önem verdiğiniz bu dönem iş alanlarınızı boşlamayın.




Oğlak Burcu: Bugün, kariyer konularınız hızlanırken, kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak. İş hayatınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. Yapmanız gerekenleri tamamlayın.




Kova Burcu: Seyahat, eğitim, ticaret veya hukuk konuları hayatınızda daha fazla yer edebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan güzel haberler devreye girebilir. Sanatsal işleriniz hızlanıyor.




Balık Burcu: Bugün, para ödemeleriniz, bütçe konularınız devrede olurken, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. Ailevi ortamlarda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR