Bu sabah 07:24 te yay burcunda parçalı ay tutulması yaşanacak. İlişkilerimiz ve duygusal hayatımız yeniden mercek altında olacak. Yay burcundaki tutulmalar, seyahat, din, yüksek eğitim, uzak seyahatler, yabancılar, yayıncıları etkiler. Yöneticisi jüpiter ise, gazeteciler, yayımcılar, gezginler, din adamları, profesörleri yönetir. Bu alanlarda önemli sonuçlar ortaya çıkabilir. Ateş grubundaki tutulmalar, duygusal toplum olaylarını sahneye taşır. Kargaşa, karışıklıklar, sıcaklığın artması, para harcamalarının hızlanması ve vergilerin arttırılması gibi etkileri vardır. Tutulma derecesine baktığımızda hırsızlığın ve yağmacılığın artacağını söyleyebiliriz. Tutulma anına baktığımızda, 6. Eve düşecek olan bu tutulma, önümüzdeki dönemde iş, işçi, işveren ilişkileri, ticaret alanlarımızı etkileyecek. Yine polis, donanma, askerle ilgili konu ve olaylarda sorunlar oluşabilir. Belediyeler, yerel yönetimde bu tutulmadan nasibini alabilir. Hastaneler, hapishaneler, gizli örgütler, dini lobiler ve kamu alanlarıyla ilgili yeni düzenlemeler, konuşma ve görüşmeler hızlanabilir. Bizi kandıran ve gerçekçi olmayan koşullar yüzünden yanılgılara dikkat etmeliyiz. Sosyal skandallar oluşabilir, gizli konu ve olaylar, gizli lobi faaliyetleri gündemimizde olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli tavırlarınız ve güçlü iletişim yeteneğinizle küçük yaşlardan itibaren yaptığınız işte kendinizi gösterebilirsiniz. Politika, satış, pazarlama ve devletle ilgili işlerde şans sizden yana olacak. Bu sene, duygusal alanlarınızda önemli gelişmeler ve sonuçlar yaşayacaksınız. Herşeyin formülü sizin kendi içinizde saklı.




Koç Burcu: Ay tutulması seyahat, hukuk, eğitim, ticaret, medya alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. Seyahatlerde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir işiniz biterken, diğer taraftan yeni kapılar açılabilir.




Boğa Burcu: Bugün oluşan ay tutulması, ortaklaşa para alanlarınızda bazı sonuçlara ve kararlara ulaşmanıza neden olacak. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para alanlarında yaşanacak gelişmeler sizin hayatınızı da etkileyebilir.




İkizler Burcu: Ay tutulması sizin evlilik ve özel hayatınızı etkileyecek. Evlilik hayatınızla ilgili yeni kararlar ve sonuçlar devreye girebilir. Bekarsanız, evlilikle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yine taşınma söz konusu olabilir.




Yengeç Burcu: Bu parçalı ay tutulması, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı olaylar yaşamanıza neden olacak. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda değişimler yaşayabilir, hızlı kararlar alabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda istediğiniz sonuçlar oluşabilir, kalbiniz boşsa bu tutulma sonrası harika bir aşka yelken açabilirsiniz. Yine çocuk isteyenler ve çocuk yapmak için uğraşanlar açısından güzel bir dönem söz konusu.




Başak Burcu: Ay tutulması, ev ve aile alanlarınızı etkileyecek. Ev taşınması, satın alma gibi konular gündeminize yerleşebilir. Kariyer hayatınızın aktif olacağı bu süreçte, evinize vakit ayıramamanız bazı hassaslıklara neden olabilir.




Terazi Burcu: Ay tutulması, iletişim, reklam, pazarlama, satış, bilgisayar, öğrenim alanlarınızda gerçekleşecek. Yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki duygusal gelişmeler sizi yakından ilgilendirebilir.




Akrep Burcu: Bugün, para evinizde oluşan tutulma, parasal sonuçlara ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Bu tarih sonrası parasal konular önemini arttırırken, elinize beklenmedik bir para geçebilir.




Yay Burcu: Kişisel hayatınızı ilgilendirecek bu tutulma ve sonrası, hayatınızı değiştirecek olaylar devreye girebilir. Evliliğe adım atmak isteyenler ya da evlilik teklifiyle karşılaşanlar hayatlarını değiştirecek kararlar alabilirler.




Oğlak Burcu: Bu ay tutulması, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Gizli olan bir şeyler açığa çıkacak ve siz neyin, neden olduğunu gayet iyi anlayacaksınız. Beklenmedik ve kadersel olana açıksınız.




Kova Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşan tutulma önemli grupsal çalışmalarınızın karşılığını ayağınıza getirebilir. Aşk hayatınıza göstermeniz gereken ilgi, iş yoğunluklarınız yüzünden sizi yorabilir veya zorlayabilir.




Balık Burcu: Bugün oluşan parçalı ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bir işinizin sonuçlarıya karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizdeki olaylar önem kazanmaya başlıyor.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR