Bugün Ay, Yay Burcu'nda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Ayrıca bugün alerjiler, zehirlenmeler, enfeksiyonel hastalıklara açık bir gün geçirebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güvensizliğiniz sizi bazı noktalarda sekteye uğratabilir. Bu kadar temkinli olmayın ve olayları geldiği gibi yaşamaktan çekinmeyin. Hassas ve ihtiyatlı yönleriniz yanlızlığı tercih etmenize neden olabilir. Bu sene, bazı konularda gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir.






Koç Burcu: Bu pazar, iletişime dayalı konularda aldanmalara açık bir gün olabilir. Enerjiniz yakınçevre alanlarınızda düşük çalışacak. Şartların net olmaması, kafanızı ve girişimlerinizi karıştırabilir.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizde bulunan insanlar, maddi konularda sizi yanıltabilirler. Yine bulunacağınız bir etkinlikte veya davette maddi olarak sömürülmediğinizden emin olmalısınız.




İkizler Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda enerjiniz düşük çalışabilir. Alerjilere veya enfeksiyonel hastalıklara dikkat etmelisiniz. Yine haftabaşı iş alanlarınızda yanılgılara karşı dikkatli olun.




Yengeç Burcu: Yabancılarla olan ilişkileriniz, seyahat veya iş alanlarınızdaki belirsizlikleriniz, gelecek planlarınızda sizi yanıltabilir. Bir seyahat, eğitim, ticaret işiniz varsa birkaç gün boyunca dikkatli olmaya çalışın.




Aslan Burcu: Hayatınızı paylaştığınız insanın parasal konulardaki belirsizliği ve dağılmaları, iş alanlarınızda veya sosyal ortamlarda sizi yanıltabilir. Arkadaşlarınızla borç alıp verme işine girmemeye çalışın.




Başak Burcu: Özel hayatınızdaki net olmayan koşullar, iş alanlarınızdaki gelişmeleri sekteye uğratabilir. Size danışmanlık hizmeti veren insanların iş alanlarınızı yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.




Terazi Burcu: İşinize dayalı seyahatlerde, eğitim alanlarında yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Gözünüzü dört açın ve birkaç gün boyunca oluşacak koşulları kafanızda çok büyütmeyin.




Akrep Burcu: Tutkularınızın aşk hayatınızda sizi yanıltmasına veya aldatmasına izin vermemelisiniz. Yine hayata gerçekçi bakmayışınız yüzünden ortaklaşa para alanlarınızda yanılgılara meyilli olacaksınız.




Yay Burcu: Bu pazar, ailenizin ilişkilerinizde sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeli, ilişkilerinize gerekenden fazla anlam yüklememelisiniz. Davranışlarınızdaki belirsizlikler, ilişkilerinizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevre ilişkileriniz, iş alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilirler. Aldanmalara karşı uyanık olun. Yine bu haftasonu enerjiniz düşük çalışabilir. Hastalıklara veya alerjilere dikkat edin.




Kova Burcu: Bu pazar, aşk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar konusunda yanılma ihtimaliniz yüksek. Kumar veya spekülasyonu yüksek işlerden uzak durun.




Balık Burcu: Aile hayatınızda enerjiniz düşük çalışacak. Kendi kişisel hayatınızın belirsizlikleri, ailenizi yanıltabilir veya tam tersi bir durum oluşabilir. Hayalci davranmamaya ve buna göre kararlar almamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR