Haftaya ay oğlak etkisiyle daha çok iş alanlarımıza yönelik konularla giriş yapıyoruz. Bu Pazartesi etkili olan merkür-jüpiter kavuşumuyla önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Fikirlerimizi, düşüncelerimizi abartmaya meyilli olabiliriz. Salı günü ise, ilişkilerimizde aynı durum geçerli olacak. Oldukça keyifli ve şanslı etkilere sahip olacağız. Cuma günü mars ikizler burcuna geçecek. Enerjimizi iletişim ve paylaşım alanlarımıza kaydırabiliriz. Yine aynı gün merkür yengeç burcuna geçecek. İletişimimizde duygusal ve alıngan davranmaya meyilli olabiliriz. Pazar günü ise, değişime açık olacağız ve esnek bakış açımızla normal ve sıradan olan herşey bize sıkıcı gelebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda şanslı ve mutlu bir insansınız. Çok fazla göstermediğiniz liderlik yeteneğinizle ve özgün tarafınızla büyük başarılar kazanmaya meyillisiniz. Bu sene, şansınız bir hayli yüksek. Yeni konu ve alanlar ufkunuzu açabilir. Önemli anlaşmalarınız olacak.




Koç Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koyma isteğiyle başlayabilirsiniz. Satış, iletişim, reklam veya pazarlamaya dayalı işiniz varsa bugün önemli görüşmeler gündeme gelebilir.




Boğa Burcu: Bu hafta dış ortamlarınız aktif olacak. Seyahat, eğitime dayalı işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda şansınız yüksek ve bugün önemli görüşmeler yapabilir, teklifler alabilirsiniz.




İkizler Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Banka ödemeleri, vergi, alacak verecek işlerinizi bir düzene oturtmanız gerekebilir. Kişisel girişimleriniz için harika bir gün.




Yengeç Burcu: Özel hayatınız, birebir ilişkileriniz ön planda olacak. Güvensiz yapınızla bugün görünür alanlarda sabırsız olabilirsiniz. Diğer insanlara yardım konuşmaları ve görüşmeleri hızlanabilir.




Aslan Burcu: Haftaya yapılması gereken günlük işlerinizin düzenlemeleriyle giriş yapabilirsiniz. Sosyal ortamlardan alacağınız güzel teklifler sizi mutlu kılacak. Konuşmalarınızda abartıdan uzak durarak söz vermeye çalışın.




Başak Burcu: Bugün eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda güvensiz adımlarla ilerleyebilirsiniz. İletişime dayalı her tür iş için uygun ve şanslı bir dönem içindesiniz. Konuşmalar veya anlaşmalar gündemde.




Terazi Burcu: Ailevi konularda kendinizi ortaya koymak isterken, seyahat veya eğitim gündeminiz yoğun olabilir. Medyada işi olanlar için güzel görüşmelerin yapılacağı bir dönem. Şansınız giderek artıyor.




Akrep Burcu: İletişime dayalı konular ön planda olarak haftaya başlangıç yapacaksınız. Ortaklaşa para gelirleri veya harcamalarınız konusunda konuşmalarınız artabilir. Harcarken paranıza dikkat edin.




Yay Burcu: Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bu haftabaşı yoğun olabilir. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanırken, taşınma, yer değiştirme, ortaklı işler anlamında şanslı bir dönem.




Oğlak Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. İş yoğunluklarınızın fazla olduğu bu dönemde, biraz eğlenmek size iyi gelecek. Yine bugün iş alanlarınızda önemli görüşmeler ve konuşmalar gündemde.




Kova Burcu: Biraz geri planda kalma isteğiyle haftaya giriş yapıyorsunuz. Eğlenceli konu ve olaylar, yaratıcılığa dayalı işler, aşk hayatınız yaşantınızın merkezinde. Bu alanlarda alacağınız bir teklif sizi çok mutlu edebilir.




Balık Burcu: Haftaya sosyal alanlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız. Aile hayatınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar oluşabilir. Emlak alım, satım işlerinden kazancınız yüksek olacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR