Bugün, Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir.O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; olaylardan ve insanlardan çabuk etkileniyorsunuz ve bu da ruh halinize olumsuz yansıyor. Etkili konuşmalarınızla insanların dikkatini çekiyorsunuz. Yalnız asabi tavırlarınız, elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanmanıza neden oluyor. Bu sene, maddi konularda oldukça şanslı bir yıl geçireceksiniz. Keyifli etkileşimler altındasınız.




Koç Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde genişleme ve ferahlama gibi etkileriniz yüksek. Satış, reklama dayalı işlerinizde ilişkilerinizin faydasını görebilirsiniz. Gözler üzerinizde olacak.




Boğa Burcu: Para getirileriniz elinizi bollaştırabilir. Bir para teklifinde bulurken çok abartmadan hareket etmeye çalışın. Ulaşacağınız sonuçlar yüzünüzü güldürecek. Seyahat alanlarınızda hareketlenmeler oluşabilir.




İkizler Burcu: Bugün, alışveriş, güzelleşme etkilerinizi abartabilirsiniz. Hayatınızdan alacağınız keyif fazla olacak. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. Ortaklaşa para konularınız devrede.




Yengeç Burcu: Bugün, başkalarına yapacağınız yardımlarda aşırıya kaçma isteğiniz yüksek olacak. Ruhani olarak kendinizi doyuma ulaşmış hissedebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün, katılacağınız bir davet veya organizasyonda çok mutlu olabilirsiniz. İlişkilerinizden fayda görecek, arkadaşlarınızla bir arada olmaktan fazlasıyla mutlu olacaksınız.




Başak Burcu: Gün içinde iş ilişkileriniz size yeni kapılar açabilir. Kariyerinize yönelik adımlarınızda güzel sonuçlar ve tekliflere açık olacaksınız. Aşk hayatınızda güvensizliklerinizi bir kenara bırakın.




Terazi Burcu: Bugün, yabancılarla olan işlerinizde etkili ilişkiler devreye girebilir. Eğer seyahatteyseniz, tembelliği yüksek ama keyfiyete yönelik bir tatil olacak ve mutlu olacaksınız.




Akrep Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Sigorta veya prim karşılığı elinize bir para geçebilir. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal gelişmeleri hayatınıza olumlu yansıyacak.




Yay Burcu: Ortaklaşa işlerinizde önemli ortaklıklar veya anlaşmalar devreye girebilir. Karşı taraftan alacağınız bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Yine bu etki eşiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın alanlarında da oluşabilir.




Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda oldukça önemli ilişkiler devreye girebilir. Bir iş teklifi alabilir veya yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yine yemeye ve içmeye olan meyiliniz artacak.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda alacağınız bir teklif sizi uçurabilir. Sanatsal konularda oldukça verimli ve yaratıcı bir dönemdesiniz ve bunun karşılığını göreceksiniz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkileriniz dört dörtlük olacak.




Balık Burcu: Bugün, ev ve aile alanlarınızda keyfiniz ve tembelliğiniz yüksek olabilir. Kendinizi manen mutlu hissedecek, aile hayatınızda güzel haberler alacaksınız. İş alanlarınızda çekimserliğiniz yüksek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR