Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; etkileyici yönleriniz çok fazla. İlişkilerde karşı tarafın sizi etkileyebilmesi için bilimsel ve kültürel seviyesi yüksek olmalı. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde şans sizden yana olabilir. Sosyalliğinizi arttırmanız gerekiyor.




Koç Burcu: Bugün hayata bakış açınız biraz sahiplenici olacak. Değerleriniz ve sahip olduklarınızın üzerine düşecek ve onlara zarar gelmemesi için elinizden geleni yapacaksınız. Ailenizin beklentilerine göre harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün hayatınız tam da sizin istediğiniz gibi akacak. Sosyal olmaya zaman harcamalısınız. Sadece maddi konuları düşünmeniz ve buna göre hareket etmeniz, çevrenizdekilerin sizi anlamasını zorlaştırıyor.




İkizler Burcu: Üzerinizde bir parça da olsa isteksizlik görülebilir. Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sevdiğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız. İş anlamında kafanızdaki planlar için üç dört gün daha beklemelisiniz.




Yengeç Burcu: Bu hafta istekleriniz ve beklentileriniz artarken, arkadaşlarınızın istekleriniz konusunda size yardım edebileceğini görüyorsunuz. Sadece istemekten korkmayın ve planlarınıza sevdiklerinizi de dahil edin.




Aslan Burcu: İnatçısınız ve konulara iyi hazırlandığınız halde hayata karşı duyduğunuz güvensizlik sizi aşağı çekiyor. Bugün yardımlaşma konularında hisleriniz iyi çalışacak, önemli görüşmeler için hazırlıklı olun.




Başak Burcu: Bugün hayata karşı umutla ve istekle bakacaksınız. İstediğiniz şeyler teker teker olmaya başlıyor. Üzerinizdeki umutsuzluk dalgaları yerini iyi ilişkilere bırakacak. Biraz kendinizi düşünmenin vakti geldi.




Terazi Burcu: Bugün banka ve kredi kartı ödemeleri, ortaklaşa harcamalar konusundaki olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kaybettiğiniz bir eşya için harekete geçecek ve yüksek ihtimalle bulacaksınız.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizden özel hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek için destek alacaksınız. Özel hayatınızda sahiplenici ve kıskanç tavırlar öne çıkabilir.




Yay Burcu: İş ortamınızda rahat harekete geçeceğiniz ve isteklerinizi dile getireceğiniz bir gün olacak. Enerjiniz kontrollü ve yüksek olmasına rağmen özel hayatınızda çenenizi tutamıyorsunuz.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda tutkulu ve inatçı bir aşıksınız. Bugün bir çok noktada sevdiğiniz insanla inatlaşma etkilerine açıksınız. Bu hafta iş alanında faydalı etkiler altındasınız.




Kova Burcu: Bugün enerjiniz düşük olacağından ev ortamınızda olmak arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda üzerinize düşen görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Sevdiğinize vakit ayırmalısınız.




Balık Burcu: Bugün iletişime dayalı işlerinizde tuttuğunuzu koparacaksınız. Aşk hayatınızda ve aile ortamlarınızda daha çok anlayışa ve ilgiye ihtiyacınız olabilir. İletişiminiz yüksek olacak.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR