Bugün, duygularımız ve mantığımız arasında gidip gelmeler söz konusu olabilir. Abartılı duygu ve düşünecelerden uzak durmamız yerinde olabilir. Akşam saatlerinde ay burç değiştirerek akrep burcuna geçecek. Akşam saatlerinde duygusal sorumluluklarımız hayatı ciddi algılamamıza neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akıllı, sempatik, dikkat çeken, meraklı bir insansınız. Haksızlığa gelemiyorsunuz. Meraklı yapınızla başkalarının işlerine burnunuzu sokmamaya özen göstermelisiniz. Sorunlarınıza gerçekçi yaklaşımlarla eğilin ve sorumluluklarınızdan kaçmayın. Bu sene, iş ve kariyer hayatınızda güzel fırsatlar sizi bekliyor.




Koç Burcu: Özel hayatınızda daha rahat etkiler altındasınız akşam saatlerinde aile hayatınız için yapacaklarınızı devrede sokabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızdaki sorumluluklarınız artabilir.




Boğa Burcu: Bugün, iş alanlarınızda olayları toparlamasını, çözümler üretmesini iyi becereeceksiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınızda sorumluluklarınız devreye girebilir.




İkizler Burcu: Kendinizi oldukça rahat ve iyi hissedebilirsiniz. Bu da iş ve özel hayatınızda size gereksiz riskler aldırabilir. Akşam saatlerinde iş sorumluluklarınız artabilir.




Yengeç Burcu: Gün içinde işlerinizi hallettikten sonra ailevi işleriniz üzerine eğilecek ve bundan keyif alacaksınız. Akşam saatlerinde çocuk veya aşk sorumluluklarınız üzerinize binebilir.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla kolay organize olabileceksiniz. Fikirlerinizi sevdikleriniz aktarmanız kolay olabilir. Akşam saatlerinde ailevi sorumluluklarınız artabilir.




Başak Burcu: Kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olurken, birden fazla işle uğraşabilir, sosyal ortamlarda kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizin sorumlulukları sizi ciddileştirebilir.




Terazi Burcu: Kendi istek ve beklentilerinizi daha kolay karşılayacaksınız. Çalışıyorsanız bile gününüzü rahat organize edebileceksiniz. Akşam saatlerinde maddi sorumluluklarınız artabilir.




Akrep Burcu: Uzak çevrelerde yapılacak işlerinize daha kolay adapte olabilirsiniz. Olaylara ılımlı yaklaşmak çok şey kazandırabilir. Akşam saatlerinde sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz.




Yay Burcu: Organizasyonlar, davetler, çeşitli etkinlikler içinde yer alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalar sizi tatmin edebilir. Akşam saatlerinde duygusal olarak önemli sorumluluklarınız devrede olacak.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda daha kolay harekete geçebileceksiniz. Akşam saatlerinde sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkileriniz devrede olacak. Önemli bulduğunuz bir işin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.




Kova Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız görüşmeler devrede olabilir. Akşam saatlerinde işle ilgili sorumluluklarınız artarken, bir yerden bir yere koşturmayı istekle yapacaksınız.




Balık Burcu: Bugün, olayları dışarıdan izlediğiniz, eğlenceli ortamlarda duygularınızı gizlediğiniz bir gün olabilir. Akşam saatlerinde dış ortamlarda sorumluluklarınız artabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR