Bu Pazar ve haftabaşı Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Eklem romatizması, kemik ağrılarımız artabilir. Cildimiz hassas olacak. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.


Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, zeki, çok yönlü, kaygılı, sevgi dolu bir insansınız. Halkla ilişkiler ve insanlarla temas halinde olacağınız işler tam size göre. Sevdikleriniz için fazlasıyla endişeleniyorsunuz. Biraz hayal dünyasında yaşamanız, kendinizi bir çok konuda kandırmanıza neden olabilir. Bu sene, özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün kendinizi göstermek ve göz önünde olmak önemli olacak. Aile hayatınızdaki kişilerle bazı geçimsizlikleriniz olabilir. Duyacaklarınıza hemen tepki verebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün daha az bulunduğunuz yerlerde, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. Konuşmaların ve duyacaklarınızın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanı anlamakta ve kendinizi ona ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Küçük meseleleri büyütmeyin.

Aslan Burcu: Bugün günlük yapılması gerekenler devrede olabilir. Uzak çevre ilişkilerinizde ani tepkilere dikkat edin. Sağlıkla ilgili konuları kafanızda büyütmemeye çalışın.

Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster aşık olun, ister olmayın hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz. Çevreniz ve arkadaşlarınız sizi rahat bırakmayabilirler.

Terazi Burcu: Bugün eviniz veya ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışları sizi şaşırtabilir. Olayları abartmamaya çalışın.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminiz ya da akrabalarınızla ilgili konu ve olaylar devrede olacak. Düzeninizin bozulmasından hoşlanmıyorsunuz. Fikirsel olarak kolay tepkiler verebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün maddi konularda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yapacağınız alışverişler, dengeyi sağlamazsanız sizi zorlayabilir. Bugün olumlu şeylere odaklanın.

Oğlak Burcu: Bugün kendi kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Özel hayatınızda kişisel istekleriniz, sevdiğiniz insanınkilerle örtüşmeyebilir, sorun etmeyin, bencillikten uzak durun.

Kova Burcu: Bugün geri planda duracak ve hislerinizi çok da fazla belli etmeyeceksiniz. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Geçmiş konulara çok takılmayın.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta ve aynı düşünceleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınızı kafanıza takmayın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR