Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, özgür, otoriter, başarılı bir insansınız. Kimse umrunuzda değil ve onların yardımlarına aldırmadan istediklerinizi rahatlıkla yapıyorsunuz. Beklenmedik kazançlar ve başarılarınız olacak. Otoriter yanlarınızı özel hayatınıza yansıtmayın. Bu sene, özel hayatınız ve onun detayları devrede olacak. Şansınız bir çok konuda yüksek.




Koç Burcu: Sosyal çevre ilişkileriniz ve arkadaş ortamlarınız daha fazla aktif olacak. Arkadaşlarınızla ortak para işlerinizde sabah saatlerinde sıkıntılar yaşasanız bile çok çabuk etkisinden kurtulacaksınız.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün iş ve kariyer konularına odaklanabilir veya tatildeyseniz, kalabalıklar içinde olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanları anlamakta zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: İlgi alanınız daha çok seyahat veya eğitime dayalı konularda olmaya başlayacak. Uzak çevrenizden sabah alacağınız bazı haberler, gün içinde kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para konularınızın üzerine eğileceksiniz. Banka ödemeleri, vergi düzenlemeleri vaktinizi alabilir. Parasal konularda moralinizi çabuk bozmamaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla veya ortaklaşa iş alanlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde moraliniz çabuk bozulabilir ama gün içinde olaylara kolay adapte olabileceksiniz.




Başak Burcu: Birkaç gün boyunca iş alanlarınızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda oluşacak bazı olaylar, kendinizi yetersiz hissettirse bile, gün içinde değişimlere ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız.




Terazi Burcu: Eğlenceli ve size keyif verecek oluşumlar içerisine girebilirsiniz. Aşk hayatınız önde olacak, çocuğunuzla ilgili konular üzerine eğileceksiniz. İşten arta kalan zamanlarınızı iyi değerlendirin.




Akrep Burcu: Bugün, aileniz ve ev konularınız daha fazla ön planda olacak. Evde yapılacak işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Önemli fırsatları yakalayacağınız bu dönemde aileniz size gereken desteği sağlayacak.




Yay Burcu: Yakın çevre iletişiminiz hızlanacak ve daha aktif olacaksınız. Uzak akrabalarınızdan veya insanlardan alacağınız haberler moralinizi azaltsa bile, gün içinde kolay toplayacak ve hayata karşı esnek davranacaksınız.




Oğlak Burcu: Bu birkaç gün kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde moralinizi bozacak haberler devrede olsa bile, gün içinde rahat hareket edecek ve hemen toparlayacaksınız.




Kova Burcu: Verdiğiniz kararlar, aldığınız sonuçlar devrede olabilir. Yakın çevrenizin sizi işleriniz konusunda desteklediğine şahit olacaksınız. Her olaya duygusallıkla yaklaşmak işinizi zorlaştırabilir.




Balık Burcu: Gün içinde, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Maddi konularda yapılması gerekenlere önem vereceksiniz. Size hayat veren, keyfinizi arttıran işlerinizi ön plana çıkartın.





















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR