Bugün gökyüzünde oluşan güneş-satürn karesiyle sorumluluklarımızdan kaçmak, verdiğimiz sözleri tutmak istemeyebiliriz. Erkek figürleriyle anlaşmak bize zor gelecek. Aynı zamanda yaşadığımız olaylarla hayatın bizi desteklemediği hissi ön planda olabilir. Mars- plüton karşıtlığıyla, güç savaşlarından kaçınalım, tehlikeli yer ve insanlardan uzak duralım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, gözüpek, atılgan, güçlü ve etkili bir insansınız. Müzik ve edebiyat, sanatın bir çok dalı ilginizi çekiyor, seçtiğiniz alanda başarı ve kazanç sağlamanız çok kolay olacak. Hırslı yönleriniz çok fazla ve hayatınızda heyecan olgusunu seviyorsunuz. Bu sene, maddi konularda şansınız yüksek olacak ama etrafınızdaki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.






Koç Burcu: Özel ilişkileriniz ve aşk hayatınız olumsuz etkilenebilir. Bu alanlarınıza dayalı para konularında sorumluluk üstlenmek istemeyebilirsiniz. İş konularında inatçılıktan vazgeçmelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, uzak veya kısa yolculuklarda dikkatli olmalı, özel hayatınızda anlaşmalıkların sizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz. Ailenizdeki zorlanmaları, yakın çevrenizdeki paylaşımlarınızla geride bırakabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu Pazar, yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Para alışverişlerine dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, parasal konularda bazı sorunlar görülebilir. Aşk, eğlence veya çocuk sorumluluklarınız, maddi olarak size ağır gelebilir. Özel hayatınızda kolay tepki vermeye ve kavga yaratmaya hazır olabilirsiniz.

Aslan Burcu: İş veya sağlık alanlarınızda beklenmedik gelişmelerle güne uyanabilirsiniz. Parasal yardımlar altında olacaksınız ama aile hayatınızda aynı şeyi söylemek zor olacak.

Başak Burcu: Kişisel hayatınızda çevreniz ve arkadaşlarınız sizi destekliyor. Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve istekleri sizi bugün bezdirebilir, zorlanmalara ve anlaşmazlıklara dikkat.

Terazi Burcu: Bugün, arkadaş ortamlarınızda parasal konularda sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Birden fazla işiniz varsa bu alanlarda sorunlar oluşabilir. Mutluluğu yakalamak için kariyerinizdeki gelişmelere odaklanın.

Akrep Burcu: Bu pazar, sosyal ortamlarda şansınız yüksek olacak yalnız göz önünde olacağınız yerlerde erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda da bu birkaç gün dikkatli olun.

Yay Burcu: Bu Pazar, uzaktaki akrabalarınız veya büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın. Özellikle tehlikeli yer ve ortamlardan kaçınmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde ya da iletişiminizde bazı bozulmalar oluşabilir, para alışverişlerinize, borç almaya, vermeye bu günler dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu: Bu Pazar, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iş yüzünden anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. İş gelirlerinizde artışlar söz konusu olacak. İş alanlarınızda olayları oluruna bırakmaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün yapmanız gereken işlerinizin ve uzak çevrenizin sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR