Bugün Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatınızda ilginç ve farklı geziler yapacaksınız. Yerinizde duramıyorsunuz ve bir çok alanla ilgilenmek, her konuda bilgi sahibi olmak hoşunuza gidiyor. Edebiyat, sanat, müzik, dans alanlarında şansınız yüksek olabilir. Bu sene, maneviyatınız artacak. Olayları farklı bir açıdan göreceksiniz. Kendinizi akışa bırakın, şans o zaman devreye girecek.




Koç Burcu: Her zaman ki düzeninizden farklı davranmak isteyebilirsiniz. Oldukça yaratıcı olacağınız bugün kendinize vakit ayırın. Aşk hayatınızda duygularınızı güçlü bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde konuşmalarınız artabilir. Aile hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Yuvanızda huzuru hissetmek için ideal bir gün.




İkizler Burcu: Bazı işlerinizdeki değişimler, getirilerinizi etkileyebilir. Yakın çevrenizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Çevrenizle beraber hareket etmek isteyecek, ilişkilerinizi güçlendireceksiniz.




Yengeç Burcu: Kendinizi fazla düşünüyor olmanız, diğer insanları anlamanızı zorlaştırsa bile, şansınız yüksek. Maddi konularda kafanıza takılanları bugün analiz edebilirsiniz.




Aslan Burcu: Çevrenize karşı toleranssız davranmamaya çalışın. Kimsenin sizi anlamadığını düşündüğünüz bir süreçtesiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlarınız için harekete geçebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, kafanızdakileri toparlamakta zorlanabilirsiniz. Daha kolay ve sizi rahatlatacak işlerinizin peşine düşün. Enerjinizi kimsenin aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Terazi Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Konuşmalarınız artacak. Geleceğinize umut ve beklentilerle yaklaşacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda önemli konuşmalar oluşabilir. Seyahate dayalı konularda rahat harekete geçeceksiniz. İşlerinizi tamamladıktan sonra artık rahat bir nefes alabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda tutkularınız devreye girebilir. Kendinizi geliştireceğiniz bu dönem, geleceğiniz adına önemli şanslara sahipsiniz. Değişimlere açık olun.




Oğlak Burcu: Bugün, para hesabınızı iyi yapmanız gerekebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bir dediğini iki etmeyecek, enerjinizi partneriniz için harcayacaksınız.




Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı planlar yapabilirsiniz. Plan ve projelere dayalı önemli bir dönem içindesiniz. Hem tatil, hem iş planları devrede.

Balık Burcu: Bugün, tamamlanması gereken günlük işlerinizi halledecek, enerjinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Planlı hareket ederseniz, eğlenceye ve aşka ayıracağınız zaman yüksek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR