Haftaya ay terazi burcunda, özel hayatımız ve birebir ilişkilerimiz devrede olarak başlıyoruz. Gün içinde hızlı ve hırslı yönlerimizle hareket edebiliriz. Perşembe günü oluşan merkür- uranüs üçgeniyle, farklı ve sıradışı konuşmalar ve görüşmeler gündemimizde olabilir.Yeni iş bağlantıları ve atılımlarımız için güzel bir gün. Cuma günü venüs teraziye geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde dengeli, güzelliklere düşkün ve karşı tarafı önemseyen yönümüz harekete geçebilir. Herkese iyi haftalar...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; melankolik tarafınız ağır bastığından olayların hüzünlü tarafları daha fazla ilginizi çekiyor. Duygusal tarafınızı, mantığınızla dengelemek durumundasınız. Farklı ve değişik yerlerde bulunmak, sizi harekete geçirebilir. Bu sene, kariyerinizde yeni oluşumlar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda aceleci olmamaya çalışın.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda duygularınızı karşı tarafa ifade etmeniz ve göstermeniz kolay olmayabilir. Sevdiğiniz insana karşı ani ve sinirli tavırlardan kaçının.




Boğa Burcu: Bugün gündelik iş konularında, içgüdüsel ve hareketli tavırlar sergileyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim sorunlarınız olabilir. Kolay tepki vermeye açıksınız.




İkizler Burcu: Bugün iş hayatınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Gün içinde uzlaşmacı yönlerinizi sergileyebilir, sevdiğiniz insanı şaşırtabilirsiniz.


Yengeç Burcu: Bugün aile büyüklerinize veya kendi ailenize karşı duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz. Herşeye bu kadar katı bakmamaya çalışmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenizle olan iletişiminizde güçlü ve etkili yönleriniz ağır basacak. Yakın çevrenizin işlerine sorumlulukla yaklaşabilir, bazen de sinirli olabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün günlük işleriniz ve koşturmalarınızda kendi keyfinize göre hareket edeceksiniz. Maddi konularda kalabalık ortamlarda kolay sinirlenmelere açıksınız. Şansınızı tepmeyin.




Terazi Burcu: Bugün dengeli hareketlerinizde zaman zaman iniş çıkışlar yaşanabilir. Sorumlulularınız ve kafanıza göre hareket etme isteğiniz arasında bocalayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bilinçaltınızda yapmak istedikleriniz ama harekete geçmediğiniz konular sizi rahatsız edebilir. Kişisel girişimlerinizde ve sorumluluk üstleneceğiniz alanlarda şanslısınız.




Yay Burcu: Bugün arkadaş çevrenizde, sevdiklerinizle bir aradayken duygularınızı ifade etmek kolay olmayabilir. Geleceğinize dair, size yardım eden yakın arkadaşlarınıza karşı minnet dolu olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş alanlarınızda beraber hareket edeceğiniz insanlara karşı daha anlayışla yaklaşın. İşlerinizdeki zorlanmalar agresif tavırlara neden olabilir.




Kova Burcu: Bugün uzak yerlerde, seyahatlerde ve dış ortamlardaki işlerinizde hızlı tavırlarınız gündemde olabilir. Gece saatlerinde artan enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün ortaklaşa maddi konularda başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten kaçının. İstek ve arzularınız bu aralar çok yoğun. Aşk hayatınızda işler tıkırında.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR