Bugün duygularımızla, mantığımız arasında kalabilir, vereceğimiz kararlarda bocalamalar yaşayabiliriz. Herkesi memnun etmeye uğraşmak yerine, bizi harekete geçiren kişi ve olaylara kanalize olmak günümüzü verimli kılabilir. Duygusal konularda cesur ve sabırsız olabiliriz. Bir çok işimizi tamamlamak ve sonuca erdirmek için uygun bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; analizci, çözümcü, zeki, ticarete yatkın, sosyal bir insansınız. Teknik konularda üstünüze yok.Ticarete yönelik zekanız çok fazla ama biraz tembelliğe eğiliminiz yüzünden hayatınızdaki önemli fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Para konusunda eliniz biraz açık. Bu sene, uzak bir seyahat gündeminizde olabilir. Yabancı ortaklı işlerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün, eğlence, aşk ve çocuk alanınıza yapacağınız harcamalar, bütçenizi zorlayabilir. Ailenize karşı bu aralar oldukça cömertsiniz. Onlarla yapacağınız planlarda kendinizi iyi hissediyorsunuz.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda duygularınız ve mantığınız birbiriyle çakışabilir. Bir yandan kendi ailenize vakit ayırmak isterken, diğer yandan özel hayatınızdaki oluşumlar arasında kalabilirsiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanacaksınız zira, siz herşeyi planlarken, onlar daha rahat bir tavırla hareket ediyor olacaklar. İş ve sağlık konuları arasında bocalamalarınız olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, harcamalarınız hızlanabilir. Para biriktirmek istiyorsunuz ama bu sıralar yapacağınız harcamalar, kenara para atmanızı zorlaştıracak. Hayattan alacağınız keyif yüksek.




Aslan Burcu: Kendi isteklerinizle, ailenizin sorumlulukları çatışabilir. Önce bir işinizi, sonra diğer isteklerinizi yapmaya çalışın. İkisini aynı anda yapmak hem sizi mutsuz eder, hem de gereken tatmini sağlayamazsınız.




Başak Burcu: Hiçbir önemli işle uğraşmama isteğiniz yüksek olmasına rağmen oldukça hareketli ve iletişimi yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Bu da zaman zaman zorlanmanıza ve işleri gözünüzde büyütmenize neden olabilir.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınız sizi bir yere davet edebilir ve siz iş bitirme yükümlülükleriniz yüzünden, gitmek isteseniz bile yapamayabilirsiniz. Hızlanmaya ve biraz disipline ihtiyacınız var.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki yoğunluklar, kendinize vakit ayırmanızı zorlaştırabilir. Bir yandan gezmek ve kendiniz için bir şeyler yapmak isteyecek, diğer yandan iş sorumluluklarınız buna izin vermeyecek.




Yay Burcu: Gün içinde canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, yapmanız gereken seyahatler, kısa yolculuklar veya başka işler devrede olacak. Sorumluluklarınızı ertelemeyin.




Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizin hareketliliği ve kendinize vakit ayırma isteğiniz birbiriyle çatışabilir. Ne var ki, partneriniz yapmanız gerekenler konusunda sizi harekete geçirecek.




Kova Burcu: Bugün iş alanlarınızdaki yoğunluklar nedeniyle, özel hayatınıza vakit ayıramayabilir ya da tam tersi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık yerlerde huysuzluklardan uzak durun.




Balık Burcu: Bir yandan dışarıda olmak, dolaşmak, diğer yandan da çalışmak arasında kalabilirsiniz. Güzel ve sakin bir yürüyüş sinirlerinizi yumuşatabilir. Aşk hayatınızda şansınız yüksek.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR