Eylül ayına güçlü etkilerle giriş yapıyoruz. Önemli insanlardan yapacaklarımız adına destek ve yardım görebilir, hayatımızda değişmesi gerekenleri kolay farkedebiliriz. Gün içinde bazı hoşnutsuzluklarımız olsa bile, kendimizi toparlamamız kolay olacak. Akşam saatlerinde sabırsız etkilere karşı dikkatli olalım. Duygusal iniş çıkışlar bizi zorlayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatınızda herhangi bir engelle karşılaştığınızda çabuk pes etmeye meyillisiniz. Öz güveninizin geliştirilmeye ihtiyacı var. Başarı bir şekilde sizi bulacak ama onu bulduğunuzda özensiz davranmaktan kaçınmalısınız. Bu sene, güçlü insanlardan önemli yardımlar göreceksiniz. Şansınızı iyi kullanmaya çalışın.




Koç Burcu: Bu Pazar aile ortamlarınızda ve ev hayatınızda vaktinizi harcayacak, miskinlenecek, gece saatlerinde sabırsız enerjilerle dolu olacaksınız. Sevdiğiniz insanla hayata aynı perspektiften bakamıyorsunuz.

Boğa Burcu: Bu Pazar, akraba veya kardeşlerinizle vaktinizi harcayacaksınız. Tatildeyseniz, yeni tanışacağınız insanlardan yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ortamlarınızda sabırsız etkilerden uzak durun.

İkizler Burcu: Bu Pazar, sahip olduğunuz herşey sizin için değerli olacak. Önemli alışverişlerden kaçınmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde düşünceleriniz hızlı, tepkileriniz duygusal olabilir.

Yengeç Burcu: Gün içinde, keyfiniz oldukça yerinde, kendi isteklerinizi öne çıkartabilirsiniz. Partneriniz kısa vadeli planlarınız için sizi her konuda destekleyecek. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

Aslan Burcu: Bu Pazar, canınız büyük organizasyonlar ve işlerle uğraşmak istemeyecek, kendinize odaklanmanız gereken bir gün. Gece saatlerinde sakarlıklara dikkat edin.

Başak Burcu: Arkadaşlarınızla, sosyal ortamlarınızda bulunacak, hareketli bir haftasonu sizleri bekliyor. Aşk hayatınızda güçlü tutkular devrede. Akşam saatlerinde artık dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız.

Terazi Burcu: Kalabalık yer ve ortamlarda, keyfinizde yer yer azalmalar olsa bile, aile hayatınızda güçlü insanlardan göreceğiniz destek fazla olacak. Ailenizin tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

Akrep Burcu: Bu Pazar, değişik yerlerde bulunma isteğiniz öne çıkabilir. Yakın çevrenizdeki etkili insanlarla sosyal ortamlarda bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiniz yüksek çalışacak.

Yay Burcu: Bu pazar, duygularınız yoğun çalışacak, gerçek hislerinizi çevrenizden saklayabilirsiniz. Önemli insanlar tarafından destekleniyorsunuz ve bu ay kendinizi göstermek açısından parlak bir ay.

Oğlak Burcu: Bu Pazar, sevdiğiniz insanla yapacağınız romantik ve şefkat dolu planlar devrede olabilir. Güçlü kişiliğinizle, yeni tanışacağınız insanları kolaylıkla etkileyeceksiniz.

Kova Burcu: Bu Pazar, iş planınızı düzenlemek, ya da günlük yapılacak işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bazı seyahat fikirleri sizi heyecanlandırabilir. Gece saatlerinde sabırsızlığınızı iyi kontrol etmelisiniz.

Balık Burcu: Bu pazar, eğlenceli ve romantik etkileşimler altındasınız. Güçlü ve etkili çevreniz, özel hayatınızda size yeni şanslar sunabilir. Arkadaşlarınızın çöpçatanlığına izin verin, çok eğleneceksiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR