Haftaya Ay, Akrep burcundayken başlıyoruz. Bugün oluşan Mars - Satürn karesiyle enerjimizi yönlendirmekte zorlanabiliriz. Bazı işlerimizde bozulmalar ve sonlanmalar oluşabilir. Öfkemizi içimizde biriktirmemeye özen gösterelim.Ayrıca bugün merkür terazi burcuna geçecek. İletişimimizde adil, dengeli ve ölçülü yanlarımızı ortaya çıkaracak. Çarşamba günü venüs akrep burcuna geçecek, tutkularımız öne çıkmaya başlayacak. Cumartesi ise, olayların derinine inmeyi seveceğiz, başkalarına yardım etmek isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mükemmelliyetçi yapınızla ve parlak zekanızla iş dünyasında kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Hayatı fazlasıyla ciddiye alıyorsunuz, çevreniz ve arkadaşlarınız sayesinde, olumsuz yönlerinizden kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Bu sene, seyahatleriniz yüksek olabilir. Yazma isteğiniz yüksek olacak. Bazı konularda engeller oluşabilir.






Koç Burcu: Dış çevreden kaynaklı olarak enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ve yaratıcı çalışmalarınızda gün içinde dikkatli olmaya özen gösterin.

Boğa Burcu: Partnerinizin sorumlulukları, iş ortaklıklarınızın zorunlulukları sizi zorlayabilir. Aile hayatınızda enerjinizi bugün istediğiniz gibi kullanamayabilir, sorumluluklarınızın sizi harekete geçmekten alıkoyduğuna şahit olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizde bugün enerjinizi ortaya istediğiniz gibi koymakta zorlanacaksınız. İçinizde biriktirdikleriniz patlamaya hazır bir bomba gibi sizi zorlayabilir, yakınlarınızın kalbini kırmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Özel hayatınıza dayalı para konularında bugün adım atmak kolay olmayabilir. Elinizde olmayan koşulların sizi içten içe sinirlendirmesine izin vermeyin.

Aslan Burcu: Bugün kişisel enerjinizi ortaya koymakta zorlanacaksınız. Kendiniz için birşeyler yapma isteğiniz yoğun olacak yalnız sorumluluklarınız tarafından engellerle karşılaşabilirsiniz. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın.

Başak Burcu: Çevrenizde olup biten olaylara karşı hem büyük bir duyarlıklık ve disiplinle, bir yandan da kayıtsız kalma isteğiniz yüksek olarak yaklaşacaksınız. Bugün enerjiniz doğru çalışmayabilir.

Terazi Burcu: Almanız gereken bir para gecikebilir, işinizdeki koşullar değişebilir veya sosyal organizasyona ait ödemelerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla borç alış verişinden uzak durmalısınız.

Akrep Burcu: Enerjinizi bugün özel hayatınızda ve iş konularında idare etmekte zorlanabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş yerinizde öfkenizi ve bastırdığınız duyguları iyi kontrol etmeye çalışın.

Yay Burcu: Uzak yolculuklarda, seyahatlerde ve gelecek girişimlerinizde bazı engel ve sorunlara takılmanız mümkün. Önemli işlerinizde duraksamalar veya sorunlar oluşursa, hatanın nereden kaynaklandığını fark etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Çevrenizin sorumlulukları, maddi konularda sizi zorlayabilir. Arkadaşlarınızla borç alma, verme işinden uzak durun. Yine ödenmesi gereken bir borç veya aidat sorunu yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bazı ortaklı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Ortaklaşa yapılacak projelerde engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde de sorunlara açık olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bir iş seyahatinizde, eğitiminizde ya da yabancı ortaklı bir işinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Uzak yolculuklarda sağlığınız sizi zorlayabilir. Kredi, faiz, vergi, nafaka, miras konularınızda iletişiminiz hızlanacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR