Bu Cumartesi, Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çevrenizdeki herkese yardım etmek istiyor, etrafınızdakileri sevindirmekten mutluluk duyuyorsunuz. Keyifli yanlarınızın yanısıra, bir de hayatınızın karanlık taraflarına odaklanan yönleriniz var, bu duygusal yapınızdan kaynaklanıyor. Bu sene, ortaklaşa para alanlarınızda plalı ve programlı hareket etmelisiniz o zaman rahat edeceksiniz.




Koç Burcu: İş alanlarınızda parasal yönden iyi disipline olmanız gerekiyor. Patronlarınızın gözüne girmek için ağır çalışmalardan kaçınmayın. Kendinizi bir şekilde göstereceksiniz.




Boğa Burcu: Ortaklaşa atılacak adımlarda, disiplinli ve sorumlu davranmayı başarırsanız, oldukça verimli ve güzel sonuçlar alacağınız bir dönem olacak. Sizi az tanıyan kişilerden daha fazla destek göreceksiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda rahat hareket etmeniz, önemli iş olanakları sağlayabilir. Bu dönem kendinizi güçlü hissediyorsunuz, bu da daha fazla iş sorumluluğu olarak size geri dönebilir.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insan veya çocuğunuz için çalışmaktan, onlar için bir şeyler yapmaktan gocunmayabilir, sorumluluklarınızın sizi yukarılara taşıdığını düşünebilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevre koşullarınız ve iletişim trafiğiniz sizi sınırlayabilir Aile hayatınızda yapmanız gerekenleri sorumlu bir şekilde halledecek, bu Cumartesi ağır işlerinizi bir çırpıda halledeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün, başkalarının kaynaklarından yararlanmasını bileceksiniz. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek, aşk hayatınızda kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz.




Terazi Burcu: Kendinizden bahsetmeyi sevecek, kararsız kaldığınız planlarınız konusunda çevrenizden yardım alacaksınız. Aile hayatınız için ayırdığınız paranızı, yine onlar için harcayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Ağır ve uzun soluklu ilerleyen hayat planlarınızda önemli sonuçlar elde edebilir, yakın çevrenizden istediğiniz desteği alabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem.




Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınızda sadece kendi sıkıntılarınızdan bahsetmemeye çalışın. Maddi konularda limitlerinizi bilecek ve para konularındaki güvensizliklerinizi geride bırakacaksınız.




Oğlak Burcu: Bir yandan gezmek dolaşmak isterken, diğer yandan evinizde dinlenmek arasında gidip gelebilirsiniz. bugün geleceğinize yönelik devreye soktuğunuz işlerinizde, hayat sizi destekleyecek.




Kova Burcu: Kendinize ve işinize yaptığınız yatırımların karşılığını göreceğiniz bir dönem içindesiniz. Sorumluluk ve disiplinle yaklaştığınız her tür konuda uzun vadeli başarı sağlayabilirsiniz.




Balık Burcu: Gelecek sorumluluklarınızda, çevrenizle beraber hareket etmek, ağır işlerinizin altından kalkmak size bu dönem rahat bir nefes aldırabilir. Grupsal işlerinizde ve organizasyonlarda uzun soluklu ve kalıcı adımlar atılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR