Birkaç gün boyunca Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda ve duygusal ilişkilerinizde zorluklar ve problemler yaşayabilirsiniz. Çok çabuk fikir değiştiriyorsunuz ve insanlar sizi anlamakta zorluk çekiyor. Enerjinizi doğru kullanırsanız, adaletiniz ve gözlem yeteneğinizle büyük başarılar kazanabilirsiniz. Bu sene, kadersel olgular sizi farklı yönlere kaydırabilir, esnek olun ve kendinizi akışa bırakın.




Koç Burcu: Partnerinizle ilişkinizi gözden geçirmeniz için de oldukça uygun bir zaman. Duygusal iniş-çıkışlarınız fazla olabilir. Ortak ve bireysel hayatınızı iyi dengelemeli, özel hayatınızın detaylarına daha önem vermelisiniz.




Boğa Burcu: Profesyonel hayatınızda, yeni oluşumlara, farklı projelere doğru yol alıyorsunuz. Atılımlar için yarından sonra harekete geçin. Yakınlarınıza karşı anlayışı elden bırakmamalı, sabırlı olmalısınız.




İkizler Burcu: Sanatsal ve yaratıcı yönlerinizi kullanacağınız yeni oluşumlar için yarınki yeniayı bekleyin. Hem iş sorumluluklarınızın arttığı, hem de çevrenizdeki insanların sağlık sorunlarıyla ilgileneceğiniz gündesiniz.




Yengeç Burcu: Emlak, gayrimenkul gibi büyük çaplı alım-satım işlerinizi yarından sonra yapmakta fayda olacak. Aşk hayatınızda keyfinizi yükseltmeli, olaylara daha geniş açıdan bakmalısınız.




Aslan Burcu: Beraber iş yapılan kişilerle, anlaşmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda, sorumluluklarınızın giderek artığı bir dönemdesiniz. Ailevi konularda akrabalarınızın, kardeşlerinizin desteğine başvurun.




Başak Burcu: Maddi konularda önemli kararları yarınki yeniaydan sonra yapmanız sizin için daha karlı olacak. Para alacağınız varsa o paranın peşine düşebilir, borcu tahsil edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Eksik işlerinizi tamamlamanız, ileride karşınıza çıkacak yeni projeler için size fayda sağlayabilir. Ailenize karşı sabırlı ve dikkatli yaklaşmaya çabalayın. Yarından sonra fırsatlarınız giderek artacak.




Akrep Burcu: Duygusal olarak kolay kolay tatmin olamayabilirsiniz. Beklentilerinizin hemen karşılanmaması, motivasyonunuzu düşürmesin. Bugünlerde sabırlı davranmalı ve biraz beklemelisiniz.




Yay Burcu: Çeşitli dernekler, klüpler, grup organizasyonları devrede olabilir. Temkinli ve planlı hareket ederek, daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Başınıza gelen olayları iyice gözden geçirmeniz sizin yararınıza olacak.




Oğlak Burcu: Bugün, yapılması gereken işlerinizi tamamlayabilir ve sonlandırılmayı bekleyen projeler üzerinde durabilirsiniz. Bu, yeni işleriniz için de güzel bir hazırlık oluşturacak.




Kova Burcu: Bugün, yeni projelere başlamadan önce son planları yapmanız adına güzel bir gün. Yenilikler için ise yarın oluşan yeni aydan sonraki günlerde adım atmak için bekleyin.




Balık Burcu: Bugün, banka ödemeleri, kredi işlemleri, kredi kartı borçlarının yatırılması ve diğer her tür para ödemeleri devrede olabilir. Yeniliklerin devreye girmesi için yarından sonrayı bekleyin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR