Bu Pazar ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sanata ve müziğe olan düşkünlüğünüzle bu konularda ilerlemeniz ve bir kariyere sahip olmanız mümkün. Çekici ve insanları etkileyen birisiniz ama bazen inatçı ve sinirli tavırlarınızla özel hayatınızda karşı tarafı oldukça zorluyorsunuz. Bu sene, iş ve hizmet alanlarınızda oldukça şanslısınız.

Koç Burcu: Sosyal ilişkilerinizde, maddi birkaç konuda yaşayabileceğiniz zorlanmalar yüzünden kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Gün içerisinde kulağınıza gelebilecek olan bir takım haberler keyfiniz yerine gelecek.

Boğa Burcu: Kalabalık ortamlara dahil olma isteğiniz oldukça yüksek. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insan, size kendinizi yetersiz hissettirebilir. Kendi düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeniz önemli.

İkizler Burcu: Bugün, özgürlük duygunuz her zamnakinden daha yüksek olabilir ve kısıtlamalardan uzaklaşmayı arzuluyor olabilirsiniz. Bir an önce tamamlamanızı bekleyen işler sizin için engel teşkil edebilir.

Yengeç Burcu: Gün içerisinde, duygularınızı çevrenizdeki insanlara açmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızla barışmaya ve başkalarının yorumlarını hayatınızın merkezine almadan kendinizi ifade etmeye gayret edin.

Aslan Burcu: Bugün özel hayatınza odaklanacaksınız. İlişkide olduğunuz kişinin bazı özellikleri size hayal kırıklığı yaşatabilir. Bu hayal kırıklıklarının moralinizi düşürmesine izin vermeyin.

Başak Burcu: Harcamalarınıza dikkat etmenin, uzun vadede size getirilerini küçümsemeyin. Bu hafta yapılacaklar gözden geçirilmeli, düzene oturtulmalı. Programlı olmak, işlerinizin daha hızlı ilerlemesini sağlayacak.

Terazi Burcu: Bugün, kendinizi kuşlar kadar hür hissedecek ve bu duygunun gücü ile daha rahat adımlar atabileceksiniz. Aşık olanlar, sevdikleri insan için yaptıkları para harcamalarına özen göstermeye çalışabilirler.

Akrep Burcu: Aile büyükleri bugün sizinle aynı fikirde olmayabilir. Evdekilerle zıt düştüğünüz konularda önce karşı tarafı etraflıca dinlemeye gayret edin. Planlar yaparken, tek bir noktaya odaklanmak sizi kısıtlayacaktır.

Yay Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla, kalabalık ortamlarda ya da farklı organizasyonlarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Diğer yandan ise sevdiğiniz kişilerle kurduğunuz iletişiminizde ufak tefek sorunlar oluşabilir.

Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla, paraya ilişkin mevzular sebebiyle bazı tartışmalar yaşama ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Yakın çevrenizde, arkadaşlarınızın söyledikleri pek hoşunuza gitmeyebilir.

Kova Burcu: Daha önceden vermiş olduğunuz sözler ya da yapılması gereken işler varsa, sizi kolaylıkla aşağıya çekebilir. Sorumlulukları ertelemenin karşılığında bugün biraz yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Hislerinizin oldukça kuvvetli olacağı bir gerçek. Ve siz bu yüzden kendi kafanıza göre kararlar vermek isteyebilirsiniz. Girdiğiniz farklı ortamlarda, konuşmalarınıza dikkat etmeye gayret edin.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR