Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; buyurgan tavrınızla istediğiniz bir şey olmadığı zaman çok çabuk sinirlenebiliyorsunuz. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. İş hayatınızda çok rahat başarıya ulaşacaksınız. Yalnız sabırsız ve huzursuz tavırlarınızı biraz düzeltmeniz gerekecek. Bu sene, iş alanlarınızda güzel şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarınız aktif olacak, bol bol arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Güzel organizasyonlar ve davetler içinde yer alabilirsiniz.




Boğa Burcu: Görüşmek istediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Özel yaşantınızda kafanızdaki planları bir düzen ve program çerçevesi içine oturtmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde derin ve duygularınıza yönelik çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınız hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atabilirler ve size bir çok konuda destek olabilirler.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda duygularınız yoğun çalışacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın seyahat planları sizin de hoşunuza gidebilir. Yakın çevrenizde yapılacak işlerde daha organize olmaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.




Başak Burcu: İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Yine bugün aşıksanız oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. İş alanlarınızda değerinizin farkına varmalı ve hep başkalarının iyiliği için harekete geçmemelisiniz.




Akrep Burcu: Bugün hayatınıza dair yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşım halinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız programlarınızı gün içinde iyi organize etmeye çalışın.




Yay Burcu: Maddi konularda tutkularınızla ve başkalarına yardım etmek adına harekete geçebilirsiniz. Gün içinde akrabalarınız veya kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Ağır işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün.




Oğlak Burcu: Parasal konular ve sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor. Alışveriş yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza işleri konusunda yardımlarınız olabilir. Grupsal işler, seyahat ve eğitim programlarınızı iyi bir plana oturtun.




Kova Burcu: Bugün, kendinizi göstereceğiniz alanlarda işbirlikleri ön planda olacak. Bir arada olacağınız insanlar size verecekleri destekle hayatınızı değiştirebilir. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz.




Balık Burcu: Hayatınızın bir çok alanında yaratıcılığınız yüksek çalışacak ve insanları düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Özel hayatınızda geleceğe yönelik planlarınızı iyi bir programa oturtmanız ve plan yapmanız gerekebilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR