Bugün merkür gerilemeye başlıyor. 28 Şubat’a kadar iletişimimizde çeşitli sorunlar ve aksamalarla karşılaşabiliriz. Ticaret, iletişim ve alışverişin yöneticisi merkür gerilerken, yeni bir işe başlamak ve yeni atılımlarda bulunmak iyi değildir. Zira merkür düzeldiği zaman şartların değiştiğini ve başka bir forma büründüğünü görürüz. Bu yüzden yeni adımlar yerine, daha önceden konuşulmuş, düşünülmüş ve tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşmek bize her zaman daha fazla fayda sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akraba veya kardeşlerinizden yardım sağlayabilir, önemli bir miras elde edebilirsiniz. Bilimsel konulara bakış açınız oldukça farklı.Teknoloji, elektronik alanlarda başarı kazanabilirsiniz. Hırsınızı iyi yönlendirirseniz yaşamda istediklerinizin bir çoğuna sahip olacaksınız. Bu sene, yakınçevrenizdeki insanlar, işlerinizde size çok yardımcı olacaklar. İletişim işlerinizi ön plana alın.




Koç Burcu: Merkür kadersel alanınızda gerilemeye başlıyor. Geçmişle ilgili çözülmemiş ve tamamlanmamış konularla uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla aranızda sorunlar oluşabilir.




Boğa Burcu: Merkür, arkadaşlık ilişkileriniz konusunda bazı aksilik ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. Dış çevrelere karşı oldukça fedakar olabilirsiniz. Bu süreçte eski arkadaşlarınız ve dostlarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün kariyer ve iş evinizde gerileyen merkür, bu alanlarda yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte patronlarınız ve üstlerinizle olan konuşma ve görüşmelerinize dikkat edin.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla merkür seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Bu tarih sonrası 1 kaç hafta boyunca anlaşmalara imza atmayın, başlangıçlardan uzak durun.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda bazı sorunlar ve aksilikler yaşayabilirsiniz. Kredi ve borç almamaya çalışın. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde de sorunlar oluşabilir.




Başak Burcu: Evlilik evinizde gerileyen merkür, yanlış anlaşılmaları ve bazı alınganlıkları hayatınıza taşıyabilir. Eski dönem ilişkileriniz yine bu süreçte karşınıza çıkabilir. Taşınma işlerinizi 13 şubattan sonra yapmaya çalışın.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda gerileyen merkür, iş, hizmet alanlarınızda size aksilik ve sorun çıkartabilir.Yanlış anlaşılmalara, dalgınlık ve alınganlıklara karşı dikkatli olun. Eski sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.




Akrep Burcu: Merkür, aşk hayatınızda bazı aksilikleri, sorunları hayatınıza taşıyabilir. Geçmiş dönem aşklarınız bu süreç içinde yeniden gündeminizde olacak. Çocuğunuz varsa, onunla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.




Yay Burcu: Ev ve aile alanlarınızda gerilemesine başlayan merkür 13şubata kadar bu alanlarınızda bazı sıkıntı ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte ev alım, satımına kalkışmayın ve çok önemli kararlar almayın.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarınızda merkür gerileyecek. İletişiminiz karışabilir, kafanız dalgın olabilir. Bu dönemde önemli anlaşmalara imza atmamalısınız.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla merkür para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 1 marta kadar parasal konularda dikkatli adımlar atın, çok dağılmayın ve önemli parasal anlaşmalardan kaçının.




Balık Burcu: Merkür sizin kişisel alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 13 şubata kadar bu dönemde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Önemli görüşme ve anlaşmalardan uzak durmalısınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR