Bu sevgililer gününde Ay Aslan burcunda dolaşacak. Beslenmede protein günleri olduğundan, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Bu özel gecede ilişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, tiyatrolar, galalar ve renkli, eğlenceli geçecek hertür oluşum için şanslı etkilerimiz var yalnız akşam ve gece saatlerinde duygusal kopuşlara, pişmanlık, yetersizlik ve sürtüşmelere dikkat edelim. Yarın dolunay netleşecek olan dolunay ayrıca bu gece bizi ilişkilerimi konusunda da hassas kılabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, girişken bir mizacınız var, çabuk sinirlenmeye meyillisiniz. Bu da özel yaşantınızda zaman zaman problemler yaşamanıza neden olabilir. Felsefe, bilim, değişik kültürlerle ilgili her konu dikkatinizi çekiyor. Bu sene, yılın 2. yarısında istediğiniz şansları yakalayacaksınız siz hiç merak etmeyin. Duygusal hayatınız hareketleniyor.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarınızı ve aşk hayatınızı bugün iyi idare etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insan için yapacağınız bazı harcamalar üzerinizde pişmanlık oluşturmasın.




Boğa Burcu: İş konularına fazlasıyla kanalize olduğunuz bu sevgililer gününde, dış ortamlarda ve değişik yerlerde yapılan aktiviteler üzerinizde stres yaratabilir. Sizin için en keyiflisi ev ortamı gibi rahat yerlerde geçirilecek bir gece.




İkizler Burcu: Bu sevgililer gününde iletişiminiz yüksek olacak, sevdiğiniz insanla yakın yerlerde yenilenecek güzel bir akşam yemeği çok hoşunuza gidebilir. Gün içinde iş alanlarınızda bazı pişmanlıkları çok da dert etmeyin.




Yengeç Burcu: Bugün alışverişlerinizde ihtiyacınız dışında hareket edebilirsiniz. Sevdiğiniz insana göstermek istediğiniz o içten sevginiz için harcamalarınız sonrasında sizi üzmesin.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla aynı bakış açısına sahip olamasanız bile bu sevgililer gününde karşı tarafı azıcık idare etmeye çalışın. Aile içinde bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Geçmişteki bazı konuları deşmeyin.




Başak Burcu: Bu sevgililer gününde çok kalabalık yer ve ortamlar sinirlerinizi daha çabuk gerebilir. Yine de sevdiğiniz insanla, aşık olduğunuz kişiyle keyfinizi yerine getirecek planlar içinde olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Sosyal hayatınız bu sevgililer günü oldukça renkli olabilir. Kalabalık yerlerde hızlı etkilere açıksınız, çok para harcamamak önemli olmalı ve kendinizi çok yormamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: Sevgililer gününde yalnız olsanız dahi tek başınıza olmak istemeyeceksiniz. Partnerinizle kalabalık ve sıcak ortamlarda keyifli bir gece geçirebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde anlaşmazlıklara dikkat edin.




Yay Burcu: Bu sevgililer gününü eğlenceli ve değişik ortamlarda geçireceksiniz. Çok çoşkulu bir insan olduğunuzdan bu özel günü kafanızda çok da abartmayın, yoksa gece saatlerinde bazı konularda sıkıntılar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Bugün kendi isteklerinizin ön planda olacak. Partneriniz size anlayış gösterebilir ve sizin istediğiniz gibi bir gece geçirebilirsiniz. Dış ortamlarda bulunacaksanız gece saatlerinde biraz dikkatli olun.




Kova Burcu: Kendiniz ve yapacaklarınızla ilgili önemli konuşma ve görüşmelere odaklı bir gün sizi bekliyor. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı sorunlara gece saatlerinde açık olabilirsiniz azıcık dikkat.




Balık Burcu: Sevgililer gününde canınız önemli planlar yapmak istemese bile, arkadaşlarınız ve çevreniz sizin ve partnerinizin aklını çelebilir. İş alanlarınızdan yeteri kadar vakit bulabilirseniz partnerinizle güzel bir gece geçirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR