Haftaya ay yengeç burcunda ailevi ve duygusal konu ve olaylar ön planda olarak başlıyoruz. Salı günü bakış açımızda dar olmamaya özen gösterelim. Keskin ve eleştiren iletişimimizle, bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Perşembe ve Cuma günleri girişimlerimiz ve daha önce başlattığımız adımlarımız hayat tarafından desteklenecek. Bir çok işimizde rahat, huzurlu ve mutlu bir şekilde harekete geçebiliriz. Pazar günü ise, akşam saatlerinde başak burcunda bir dolunay oluşacak. Soyut bazı işlerimizin somut karşılığını görebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişimlerinizin karşılığını almak için daha fazla sosyal olmaya çalışmalısınız. İletişiminizde bu sene, sabırsızlık ve acelecelik görülebilir. Kafanız çözüme yönelik olaylarda çok hızlı çalışacak. Bu sene, şansınız birçok açıdan fazla olacak. Ailenize karşı sorumluluklarınızı bileceksiniz.




Koç Burcu: Bu haftabaşı işlerinizi tamamladıktan sonra biraz enerji depolamalısınız. Bu hafta huzuru ve keyfi ailenizde bulacak ve kendinizi sevdiklerinizin yanında güvende hissedeceksiniz.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı, yakın çevrenizle olan iletişiminiz devreye girecek. Sevdiklerinizle, akraba veya kardeşlerinizle yapacağınız organizasyonlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Hayatın bir çok alanına yayılmış bulunuyorsunuz.




İkizler Burcu: Haftaya maddi konularınızın üzerine düşerek başlıyorsunuz. Bugün, daha somut ve elle tutulur işlerin peşinden gitmeye önem gösterebilirsiniz. Parasal konularda ön planda olacak.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı , kişisel isteklerinize ulaşabilir, eviniz, ailenize vakit harcamayı tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber olacaksınız. Düşünceleriniz bu aralar biraz karışık olabilir.




Aslan Burcu: Haftaya herşeyi gözünüzde büyüterek giriş yapabilirsiniz. Bu hafta ortaklaşa yapılacak her tür iletişim işinizde kolay harekete geçeceksiniz ama aile hayatınızda bakış açınız yeteri kadar geniş olmayacak.




Başak Burcu: Haftaya sosyal çevreniz aktif olarak başlayacaksınız. Geleceğe dair yapılacak akıllıca planlar uzun dönemde size kazandırabilir. Özel hayatınızda bazı konularda taviz vermeyeceksiniz.




Terazi Burcu: Bu hafta genel olarak iş konularına davet veya organizasyonlara odaklanacaksınız. İş konularında bir yandan güzel gelişmeleriniz olacak ama diğer yandan rsikli durumlardan kaçınmanız gerekecek.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda bugün romantik etkileşimleriniz olabilir. Bu hafta seyahat veya eğitim konularınız ve iş alanlarınızdaki yoğunluklarınız yüksek olacak. Bazı işlerinizde moral bozukluğuna açık olacaksınız.




Yay Burcu: Bu hafta maddi konularda alacağınız güzel haberler öne çıkabilir. Sosyal çevrelerde iletişiminiz gayet olumlu akarken, sizden kaynaklanmayan durumlara karşı bakış açınızda dar ve negatif olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar, sizi keyiflendirebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla da bir arada bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizde gitgelleriniz bu aralar çok fazla.




Kova Burcu: Haftaya iş yoğunluklarınız fazla olarak başlayacaksınız. Parasal konularda harcamaya meyilli bir gün olacak. Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlüğünüzü kontrol etmeye çalışın.




Balık Burcu: Bu haftabaşı, aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Kafanızı rahatlatmak ve biraz daha hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız çok aktif.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR