Bugün gökyüzünde oluşan büyük kare açısıyla, güç çekişmelerine, ego savaşlarına, riskli adımlara ve tehlikeli durumlara açık olacağız. Aşırılıklardan, sinirden, tepkilerden, abartıdan, riskli ve tehlikeli hareketlerden ve yerlerden tüm hafta boyunca kaçınalım. Ayrıca bugün merkür boğa burcuna geçecek, iletişimimizde daha somut ve temkinle ilerlemek isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, kibar, zeki, araştırmacı, cömert, biraz sinirli bir insansınız. Zekanız felsefe, din, bilim konuları üzerine çok gelişmiş. Çalışmaktan kaçmazsanız kendinizi fazlasıyla geliştirebileceğiniz alanlar bulursunuz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler oluşacak.




Koç Burcu: 2 hafta boyunca para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. İş alanlarınızda bu birkaç gün sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir.




Boğa Burcu: 2 hafta boyunca kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. İş ilişkilerinizde ve daha az tanıdığınız insanlarla giriştiğiniz projelerde bazı aksamalar görülebilir.




İkizler Burcu: Bir iki hafta boyunca derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara veya sinirli tepkiler vermenize neden olabilir.




Yengeç Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak, sosyalleşme isteği duyacaksınız. Yine bugün ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun.




Aslan Burcu: Bir iki hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Bugün seyahat veya tatilde bulunmak istiyorsanız bazı zorlanmalarınız oluşabilir.




Başak Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artabilir. Bugün, sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar gündeme gelebilir.




Terazi Burcu: Önünüzdeki birkaç hafta ortaklaşa para giderleriniz konusunda çözümlerinizi ön plana çıkarabilir, Sevdiğiniz insanla sürtüşmelere dikkat edin. Sevdiğiniz insanla birbirinizi üzmemeye çalışın.




Akrep Burcu: Birkaç hafta boyunca özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme ve anlaşmaya yönelik çalışacak. Bugün, Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir.




Yay Burcu: Kafanız iş ve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu olmaya başlıyor. İş görüşmeleri, anlaşmalar, iş yeri iletişiminizde artışlar görülecek. Ayrıca bu dönem sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Bu iki haftayı gerek özel, gerek iş yaşantınızda iyi değerlendirin. Aile büyüklerinizle anlaşmak kolay olmayacak. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz.




Kova Burcu: Birkaç hafta boyunca ev ve aile hayatınızda çözüme kavuşturmak istediğiniz konular ön plana çıkmaya başlayacak. Bazı iş planlarınızda ertelenmeler oluşabilir. yakın çevrenizle aranızdaki ilişki kolay bozulabilir.




Balık Burcu: İki hafta boyunca yakın çevre, kardeşler, akrabalar, komşularınızla olan görüşme ve konuşmalarınız artabilir. Yine bugün sosyal ortamlarda parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR