Haftaya ay terazideyken, dengeli uyumlu ve ilişkilerimiz ön planda olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi, düşüncelerimiz için harekete geçmek önemli olabilir ama ay tüm gün boşlukta olacağından önemli işler ve başlangıçlar yerine, tamamlanması gereken konular üzerine eğilebiliriz. Çarşamba günü oluşan akrep bucundaki dolunay bizi sahip olduklarımız konusunda hassas kılabilir. Perşembe ve Cuma günleri şansımız yeniden yükseliyor. Özellikle Cuma günü, değişik ve farklı ilişkiler daha çok ilgimizi çekecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maceraperest, sosyal, aktif, eğlenceli bir kişiliğe sahipsiniz. Değişik yer ve insanlar görmek hoşunuza gidiyor. Bu yüzden yaşamınız boyunca yurtdışı seyahatleriniz olacak. İnsanları yönetmeyi ve idare etmeyi başarabildiğinizden organizasyona dayalı işlerde başarılı olma şansınız çok yüksek. Bu sene, kariyer koşturmalarınız artacak.




Koç Burcu: Özel hayatınız veya ortaklı işleriniz üzerine yoğunlaşacağınız bir gün. Haftanıza bu konular ağır basarak giriş yapacaksınız. Bugün dengeli ve uysal enerjilerle, barış ve sükunetle hareket edeceksiniz.




Boğa Burcu: İş ve çalışma koşullarınız hayatınızın merkezinde. İş ortamlarınızda adaletli ve barışçıl etkiler altında olacak, sağlığınızı ilgilendiren alanlarda dengeyi sağlamaya çalışacaksınız.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda dengeli ve romantik etkileşimler altındasınız.Yaratıcı ve size keyif verecek aktivite ve ortamlar içinde bulunabilirsiniz yalnız bugün konrollü davranmayı bir kenara bırakın.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı evinizi ilgilendirecek konularda harekete geçerek, halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Uzun zamandır çok çalıştığınızdan artık yoruldunuz ve dinlenmek isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: İletişimi yüksek bir biçimde haftaya başlıyorsunuz. İletişim, satış, pazarlamaya dayalı işleriniz varsa ölçülü ve adaletli yapınızla davrandığınız için iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.




Başak Burcu: Maddi konular, kazanımlarınız ve değerleriniz bugün kafanızı meşgul edebilir. Alacaklarınız varsa aklınız ona takılı olacak. Her konuda hep bir mukayese içindesiniz ama vardığınız sonuçlar, sizi tatmin etmeyebilir.




Terazi Burcu: Bugüne olumlu, keyifli ve pozitif etkilerle başlayacaksınız. Bu hafta şartlar sizden yana olabilir. Öncelikleriniz kendi hayatınız üzerinde yoğunlaşacak ve kafanıza göre hareket edeceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün biraz sakin ve sessiz bir şekilde hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Haftanız biraz sakin başlayacak. Kafanıza takılanları önce kendi içinizde halletmeli, daha sonra başkalarına danışmalısınız.




Yay Burcu: Arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizin aktif olacağı bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir veya arkadaşlarınızın sorumluluklarını üstlenebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Önemli toplantılar ve görüşmeleriniz varsa, bugün olumlu ve şanslı etkiler altındasınız. Anlaşmacı ve işbirlikçi tavırlarınız, beraber iş yaptığınız insanları etkileyebilir.




Kova Burcu: Haftaya düşüncelerinizdeki yoğunluklarla başlayacaksınız.Uzak akrabalarınızdan veya uzakta bulunan dostlarınızdan haber alabilir, gün içinde dengeli yapınızla güzel oluşumların içinde yer alabilirsiniz.




Balık Burcu: Haftaya parasal konulara odaklanarak başlayacaksınız. Bugün ödemeler dengenizi oturtmak ve alacak, verecek hesaplarınızı uygun bir şekilde ayarlamaya çalışacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR