Haftaya ay balık burcundayken yardımsever, hayalperest ve biraz dalgın etkilerle başlıyoruz. Bayramın son günü etrafımızla özellikle otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Çarşamba günü koç burcunda bir ay tutulması yaşanacak. Anlık ve beklenmedik duygusal kararlar devrede olabilir. Cuma günü merkür gerilemesine terazi burcunda devam etmeye başlıyor. İlişkilerimize dikkat etmeliyiz. Cumartesi ilişkilerimiz konusunda dikkatli olalım bir yandan da kendimizi mutlu hissedeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maceracı, sosyal, aktif, zeki, hareketli bir insansınız. Sosyal bir insan olduğunuzdan gezmek ve görmek tam size göre. Çok yönlü kişiliğiniz ve aktif zekanızla iş hayatınızda çabuk yükselebilirsiniz yalnız özgürlük ve değişiklik arzunuzu kontrol etmeniz gerekecek. Bu sene, iş alanlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir.




Koç Burcu: Bugün, sevdiklerinizle paraya dayalı konuşmalarınız artabilir. Yakın çevrenizle iyi anlaşıyorsunuz. Ani karar değişiklikleri, duygusal iniş çıkışlar gece satlerinde etkili olabilir.




Boğa Burcu: Arkadaş ortamlarınızda, dost meclislerinde, sevdiğiniz insanla keyifli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Kendi işinize ve özel hayatınıza dair yapacağınız planlar istediğiniz gibi olacak.




İkizler Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanın ailesi veya göz önünde olacağınız ortamlar içinde olacaksınız. Özel hayatınızda planladığınız düşünceleriniz, sevdiğiniz insana olan sevginizi daha da arttıracak.




Yengeç Burcu: Bu bayram daha çok dış ortamlar, yerler, farklı kültürler ve insanlar daha çok ilginizi çekecek. Sevdiğiniz insanla olan paylaşımınız ve düşünceleriniz kendinizi mutlu hissettirebilir.




Aslan Burcu: Bugüne ortaklaşa hareket ederek başlayabilirsiniz. Güçlü ve planlı iletişiminizle, ailevi konularda akşama kadar halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu bayram yakın çevre konularınız öne çıkmaya başlayacak ve sorumluluklarınızı arttıracak. Kendinizi çok sıkmadan, tatilinizin keyfini çıkartın, özel ilişkilerinizde sevdiğinize karşı anlayışınız yüksek.




Terazi Burcu: Bugün, yapılması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz ama kafa dalgınlığı ve dağınıklık planlarınızı zorlaştırabilir. İletişiminizde hızlı çalışan kafanız, zaman zaman düşünmeden konuşmanıza yol açabiliyor.




Akrep Burcu: Bugün neşeli, keyifli ortamlarda bulunarak vaktinizin çoğunu harcayabilirsiniz. Aşk duygusu ve sevilmek arzusu sizin için önemli olacak. En iyisi bugün parasal konuları çok fazla kafanıza takmayın.




Yay Burcu: Bugün, aile bireylerinizle veya kendi ev hayatınızda keyif çatarak başlayabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak veya misafir olacağınız ortamlar içinde bulunmak söz konusu olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre alanlarınız, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizle haftabaşına başlayacaksınız. Kafanızdaki düşünceler ve fikirler, hareketlerinizden daha hızlı olabilir.




Kova Burcu: Bugün maddi konularda halletmeniz gereken yarım kalan işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Alışveriş gibi konularda açılmaya ve hesapsız hareket etmeye meyillisiniz.




Balık Burcu: Bayramın 3.günü sizin için tam da istediğiniz gibi başlayacak. Bu bayramda kendiniz için bir şeyler yapmak, size iyi gelecek. Gelecek planlarınızı sevdiklerinizle paylaşacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR