Bugün, Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Algımız ve zekâ seviyemiz keskindir. Aynı zamanda pratik ve eğlenceli oluruz. Konuşkan, becerikli, davranışlarımızda tutarsız olabiliriz. İkizler günlerinde birbirimizi daha iyi tanıyabilir, ilişkilerimizi güçlendirebilir, yeni insanlarla tanışabiliriz. Yeni bağlantılar kurmak için uygun bir Pazar.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güçlü, etkileyici, yapıcı, şanslı ve aktif bir insansınız. Karakterinizin güçlü yanı ve etkileyici fikirleriniz iş hayatınızda size önemli kapıları açacak. Doğru zamanda, doğru yerde bulunmanız başkalarının bir adım önünde gitmenize neden oluyor. Bu sene, iletişime dayalı konularda şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bugünlerde ilişkilerinizde dengeli hareket etmek durumundasınız. Mantıklı olmak fayda getirir. Yakın Çevrenizdeki ilişkilere ve kişilere yönelmelisiniz. Bu süreçte sizi hareketli kılan gelişmeler olabilir.

Boğa Burcu: Bu zaman diliminde parasal konularınızın üzerinde daha fazla düşünüyorsunuz. Özellikle işinizde motivasyonunuzun yüksek olduğu bugünlerde kendinize fazla yüklenmeyin.

İkizler Burcu: Kişisel alanlarınızda adımlar atabileceğiniz günlerdesiniz. Sevdiğiniz insana karşı daha bilinçli hareket etmelisiniz. Mücadeleci ve tartışmalara açık etkiler altındasınız.

Yengeç Burcu: Hassas davranırsanız etrafınızda ve ailenizde olan bitenleri gözden kaçırabilirsiniz. Bugün aklınız hep geçmişte. Finansal alanlarınızda daha gerçekçi düşünmeli iyi hesaplar yapmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün daha cesur, dışadönük ve heyecanlısınız. Kendinize olan güveniniz yüksek. Sosyal aktivitelerinizde, harcamalarınızda abartılı olabilirsiniz. Kontrolü elden bırakmayın.

Başak Burcu: Uğraştığınız konularda kendinizi göstermek için uygun koşullar altındasınız. Pek çok işi bir arada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Artık daha girişken ve kişisel alanda daha kararlısınız.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizle ilişkilerinizde görüş ayrılıklarını kafanıza takmayın, kendi ilişkinize odaklanın. İletişiminizin yoğun oldu bugünlerde kendinizi rahat ifade etmeye daha çok çaba harcayın.

Akrep Burcu: Parasal durumlarınıza ve yapmak istediklerinize daha fazla odaklanacaksınız. Harcamalarınızı daha dikkatli yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz kişiyi etkilemek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu: Sevdiğiniz insana karşı, sakin olmanız gerekirken siz hiç de öyle bir tavır içinde olmayabilirsiniz. Bugünlerde hareketli ve agresif olabilirsiniz. Duygusal anlamda fevri hareket etmemelisiniz.

Oğlak Burcu: Bugünlerde kendinize sağlığınıza özen göstermelisiniz. İşinizde ve kariyerinizde şanslı etkiler altındasınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir ama sinirden uzak durmalısınız.




Kova Burcu: Beraberliğinizde hareketli ve aktif günlerdesiniz. İşinizle ilgili konularda dikkatinizi toparlamanız oldukça zor olabilir. Bir araya geleceğiniz insanlar yaşamınıza pozitif koşullar getirebilir.

Balık Burcu: Sevdiğiniz ile olan iletişimsizlik canını sıkabilir. Finansal alanlarınızda ileriyi düşünerek hareket etmelisiniz. Ailenizin daha ön planda olacağı bir zaman dilimindesiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR