Palmali Grup bünyesinde dün Ajda Pekkan ile Nikolai Baskov’un sahne aldığı muhteşem bir organizasyonla yeni sezona “Merhaba” diyen PALMARINA Bodrum; sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismi ağırladı. Billionaire Club’da gerçekleşen afterparty’de davetliler eğlence dolu bir akşam geçirdi.

Yenilenen yüzü ve “Avrupa’nın en iyisi, Türkiye’nin en yenisi” sloganı ile bu sene bambaşka bir deneyim yaşatacak olan PALMARINA Bodrum, dün akşam Süper Star Ajda Pekkan ve Rusya’nın en ünlü tenoru Nikolai Baskov’un sahne aldığı muhteşem bir organizasyonla açıldı. Billionaire Club’da gerçekleşen afterparty’de sahne alan hiphop dünyasının önde gelen pek çok ismi davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.




Hollywood yıldızı açılışta




Açılış davetine katılanlar arasında dünyayı kasıp kavuran Avatar filmini başrol oyuncularından Zoe Saladana’da katıldı. Ayrıca Rus Milyarder ve Mardan Palace’ın sahibi Telman İsmailov’da açılışa katılan ünlü isimler arasındaydı. Açılışa katılanlar arasında Ferit Şahenk, Levent Kızıl, Zafer Yıldırım, Yüksel Çağlar, Turgut Yılmaz gibi iş dünyasının önde gelen isimleri de vardı.

Hakan YAĞCI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR