Masal gibi düğünlerle evlenerek mutluluğu yakalayan fakat aşkları yıllara yenilen sosyetenin ünlü isimleri, evliliklerini kurtarmayı başarmadı. Kiminin evliliği ihanet yüzünden bitti kimi şiddetli geçimsizlik nedeniyle yollarını ayırdı. Yıllara dayanan evliliklerini bitirme kararı alan cemiyet hayatının gözde kadınları, bugünlerde bekârlığın tadını çıkarıyor. Evliliklerinin çatırdamasıyla mutsuzluklarını ilan eden, yuvalarını kurtarma çabaları sonuç vermeyince mahkemenin yolunu tutan ünlü isimlerden bazıları eşinden tazminat bile almadı. İşte size son yıllarda eşlerinden boşanan sosyetenin ünlü hanımları...




Sitare Akdilek, eşi Murat Akdilek’ten 2013’te anlaşmalı olarak boşandı. Aşkları bittiği için Murat Akdilek’le önce evlerini ayıran ve iki kızıyla birlikte yaşayan Sitare Akdilek, çocuklarının olumsuz etkilenmemesi için boşandıklarını en yakın çevresinden bile gizlemişti.




Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’la 2012’de yollarını ayıran Sedef Zaim, eski eşinden anlaşmalı olarak boşandı.




İşadamı Kemal Gülman’dan 200 milyon liralık rekor tazminat isteyen Feryal Gülman’ın boşanma davası yaklaşık 1 yıldır sürüyor. Kendisini 22 yaşındaki genç bir kızla aldattığını öne sürerek 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açan Feryal Gülman, boşanmak için gün sayıyor.




29 Haziran 2002’de evlenen Nazlı Keçili ve Önder Öztarhan, geçtiğimiz yıl ekim ayında anlaşmalı olarak boşandı. Nazenin ve Sahara isminde iki kızları olan çiftin mutluluğuna nazar değdi.




13 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Enis Çiftçi ile Reyhan Göksun, anlaşamadıkları


gerekçesiyle 2013’te boşandı.




23 yıllık evliliklerini noktalayan Aslı-Erkut Soyak, geçimsizlik nedeniyle 2012’de boşandı. Ani bir kararlabaşta aileleri olmak üzere herkesi şaşırtan ikili, anlaşarak ve dostça ayrıldıklarını söylemişlerdi.




2001 yılında işadamı Murat Özyeğin’le evlenen Edvina Sponza, 2012’de boşandı. Sponza, üç çocuğu ve kendisi için yüklü bir tazminat aldı.




Uludağ Gazoz’un patronu Levent Kızıl ile Sema Sipahioğlu’nun, iki yıldır devam eden boşanma davaları geçtiğimiz ocak ayında sonuçlandı. Sema Sipahioğlu’nun 10 milyon lira maddi, 10 milyon lira manevi tazminat istediği davanın sonucunda mahkeme, Levent Kızıl’ın, eski eşine 200 bin lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.




2006 yılında işadamı Bülent Çavuşoğlu ile evlenen Tuğçe Eyilik, 2011 yılında eşiyle mahkemelik oldu. Süperstar Ajda Pekkan’la adı aşk dedikodularına karışan Bülent Çavuşoğlu’na boşanma davası açan Tuğçe Eyilik, eşine açtığı boşanma davasını geçtiğimiz günlerde kazandı. Eyilik, boşanmayla ilgili şunları söylemişti: “Davayı kazandım. Ne kazandığımın hiçbir anlamı yok. Evladımı kazandım, gururumu kazandım. Onun aldattığını ispat etmiş oldum.’’

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR