Su kayağında bir numara




Demet Sabancı ile Cengiz Çetindoğan çiftinin oğulları Cevdet Çetindoğan, Bodrum Türkbükü’nde tatilde. Ege’nin serin sularında tatilin keyfini çıkaran Çetindoğan, su kayağında çok profesyonel. Adrenalin sporlarını çok seven Cevdet Bey, Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafla su kayağını ne kadar iyi yaptığını gözler önüne seriyor.




Alkoçlar Marmaris’te




Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar’ın kızı Neslişah Alkoçlar Düzyatan, D Hotel Marmaris’te güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Uludağ ve Bodrum’un ardından Çeşme’de yeni otellerini hizmete açan Düzyatan, farklı bir otel deneyimi yaşamak için Marmaris’e gitti. Yeşilin ve mavinin buluştuğu tatil beldesinde birbirinden güzel fotoğraflar çeken Neslişah Hanım, yaz boyunca Çeşme ve Bodrum’da tatil yapacak.




Tatil adresi: Bodrum




Genç işadamı Hakan Kosif’in Brezilyalı eşi Evelize Kosif, tatil için Bodrum’u tercih etti. Yaz sezonuna Türkbükü sahilinde merhaba diyen Kosif, rengârenk plaj kıyafetleriyle çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.




İdil denize açıldı




Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat, bir grup arkadaşıyla birlikte tatil yaptığı Bodrum’da denize açıldı. Güneşin batmasına yakın arkadaşlarıyla vakit geçiren Fırat, sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafıyla takipçilerinin beğenisini kazandı.




Mikonos hatırası




İşadamı Aytek Şavkan’dan boşandıktan sonra Miami’ye yerleşen Brezilyalı model Martha Graeff, Mikonos’ta ortaya çıktı. Miami’de tekrar evleneceğini söyleyen Graeff, kış sezonunun yorgunluğunu Mikonos’ta atıyor.




Sezonu Çeşme’de açtı




İstanbul'da yoğun bir kış geçiren Siren Ertan Çarmıklı, yazı Çeşme’deki otellerinde geçirecek. İşlerinin yoğunluğuna göre İstanbul-Çeşme arası mekik dokuyacağı öğrenilen modacı, kumsalda çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan yayınladı.




Cennet Koyu’nda yaza merhaba




İşadamı Mete Vardar’ın eşi Neylan Vardar, Bodrum Cennet Koyu’na demirledikleri teknelerinde yaza merhaba dedi. Teknede güneşlenen Vardar, verdiği zafer işareti pozuyla yazın gelmesinden oldukça memnun görünüyor.




Arslan’dan teknede tatil pozu




Her sene özel tekneleriyle Bodrum’a giden Beyza Arslan ve eşi Murat Arslan geleneksel tekne tatillerine start verdi. Yaz sezonunda teknede dostlarını ağırlayan Arslan çifti, Cennet Koyu’na demirledikleri teknelerinde huzurlu bir tatil geçiriyor.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR