'At binmek dans etmek gibi'




11 yaşında biniciliğe başlayan Sevil Sabancı, atlara olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Annesinin teşvikiyle at binmeye başlayan Sabancı, çocukluk hayalini S Binicilik’i kurarak gerçeğe dönüştürdü. Rahmetli Sakıp Sabancı’nın kızı olan Sevil Sabancı, "At binmek adeta dans etmek gibi bir şey. Atı anlamanız ve birbirinize saygı duymanız gerekiyor" diyor.




Dinçkök'ün Derin Tutku'su




Ayşegül Dinçkök’ün, dört elle sarıldığı derin bir tutkusu var o da dalış. Su altında gördüğü canlıları fotoğraflayan Dinçkök, küçük kızı Mutlu’nun isim annesi olduğu ‘Derin Tutku’ isimli sergisiyle sualtı canlılarının fotoğraflarını meraklılarıyla buluşturuyor. 10 yıl Milli Takım’da kurbağalama yüzen Dinçkök, yüzme tutkusunu fotoğrafla birleştirmiş.




DJ Ayşe Boyner




Cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Ayşe Boyner, moda sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Hazırladığı kombinlerle kendi adına koleksiyon hazırlayan Boyner, çeşitli partilerde ve organizasyonlarda DJ’lik yapıyor. "Ben DJ değilim moda sektöründe ilerlemek istiyorum DJ kabinine de sadece zevk için geçiyorum" diyen Boyner’in performansı herkes tarafından çok beğeniliyor.




'Golf, sporun ötesinde bir şey'




Ünlü işadamı Adil Benardete’nin eşi Beyhan Benardete golf sporu denildiğinde ilk akla gelen isimlerden. Eşi Adil Bey’in vasıtasıyla golf sporuyla tanışan Benardete, yaklaşık 20 senedir golf oynuyor. Sporun ötesinde golfü iyi bir hobi olarak tanımlayan Beyhan Hanım, “Belinde sakatlık olmayan herkes golf oynayabilir’’ diyor.




Hayallerini yaşıyor




Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in Bilgün Dereli ile evliliğinden olan kızı Emine Boyner, 2012’de Ali Kürşat ile evlenerek Ayvalık’a yerleşti. Amerika’da Güzel Sanatlar okuduktan sonra hayallerini Ayvalık’ta gerçekleştiren Emine Hanım, Atölye Patika adında bir sanat atölyesi açtı. Seramikten ahşap boyamaya, zeytinyağı üretiminden sabun yapımına kadar pek çok uğraş edinen Boyner çifti, Ayvalık’tak ievlerinde yaşamlarını sürdürüyor.




Su sporlarını seviyor




Su sporlarını çok seven Fani Aysal için hobi demek yazın denizde spor yapmak demek. Artık spordan ziyade hobisi haline gelen jet-ski ve paddle board’u profesyonel kullanan Fani Hanım, geçtiğimiz yaz bol bol adrenalin dolu sporlar yaptı.




Takı tasarımından resim çizmeye




Takı tasarımcılığına soyunan hatta Nişantaşı’nda bir de mağaza açan Sanem Tezman, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafıyla kendine yeni bir hobi edindiğini gözler önüne serdi. Resim çizen Tezman, takipçilerinden aldığı beğeni dolu yorumlarıyla yeni hobisi için cesaretlendi.




Alara ile devriâlem




Sosyetenin ünlü isimlerinden Alara Koçibey’in en büyük tutkusu dünyanın farklı şehirlerinde yeni kültürler keşfetmek.


Başarılı bir iç mimar olan Koçibey, işlerinden fırsat buldukça seyahatlerini gerçekleştiriyor. Afrika’dan İtalya’ya, Yunan adalarından Mısır’a kadar dünyayı fetheden Koçibey, kendi adını verdiği web sitesinde de gezip gördüğü yerleri anlatıyor.




Sabancı'nın yararlı hobileri




Sedes Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demir Sabancı’nın eşi Aslıhan Sabancı, 2008 yılında çıkardığı ‘Glütensiz Gurme Lezzetler’ adlı yemek kitabıyla yemek yapma hobisini bir adım ileriye taşıdı. 2006 yılında glüten alerjisi ve besin duyarlılığı olduğunu öğrenen Aslıhan Hanım, araştırmalarını bu yönde şekillendirdi. ‘Evinizde Sağlık ve Güzellik Doğal Tarifler-Öneriler’ isimli ikinci kitabını geçtiğimiz yıl çıkaran Aslıhan Sabancı, doğal ürünlerle hazırladığı maskelerle okuyucularıyla güzellik sırlarını ve sağlıklı yemek tariflerini paylaştı.




Yıllardır sanatla iç içe




28 yıllık sanat tutkusunu 2005 yılında Mac Art Gallery’i açarak hayata geçiren Banu Çarmıklı, sanat galerisini kapatsa da sanata olan tutkusundan vazgeçmedi. Aynı zamanda iyi bir golfçü olan Çarmıklı, çağdaş sanatı büyük topluluklara sevdirmeyi amaçlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR