Yasemin Özilhan




222 bin takipçisi bulunan Yasemin Özilhan’ın fanları özellikle genç kızlar. 315 kişiyi takip eden Özilhan, Instagram’ı sıklıkla kullanıyor. Kızlarının fotoğraflarının yanı sıra günlük hayatından enstantaneler yayınlayan Özilhan, davetlerde giydiği şık kombinleri de meraklısıyla buluşturuyor.




Sanem Tezman




Sanem Tezman, 23 bin takipçisiyle Instagram’ı kullanıyor. Aile hayatından fotoğraflar yayınlayan Sanem Hanım, ayrıca yaptığı tabloları da takipçilerinin beğenisine sunuyor.




Maya Portakal Bitargil




Sahibi olduğu Portakal Sanat Evi’ne ait sanat eserlerini sosyal medyada yayınlayan Maya Portakal Bitargil’i 2089 kişi takip ediyor. Sosyal hayattan pek fotoğraf paylaşmayan Bitargil, 1183 kişiyi takip ediyor.




Pınar Sabancı




162 bin takipçisiyle Instagram’ı en sık kullanan isimler arasında yer alan Pınar Sabancı, 477 kişiyi takip ediyor. Sabancı, diyet tüyolarını, sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgileri ve yurtdışında ailesiyle geçirdiği anları paylaşıyor.

Feryal Gülman




Özellikle kadınlar için en çok merak edilen isim olan Feryal Gülman, özel hayatı ve şık kombinleriyle 160 bin kişinin takibinde.


686 kişiyi takip eden Gülman, yeni açtığı internet sitesinin reklamını da Instagram üzerinden yapıyor. Özlü sözler ve doğa


fotoğraflarını çok seven Gülman, günde en az iki üç fotoğraf paylaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR