Aradığı mutluluğu yabancı uyruklu kişilerde bulan sosyete ve iş dünyasının tanınmış isimleri, eşleri ya da hayat arkadaşlarıyla mutlu bir ömür sürüyorlar. İşte size sosyetenin yabancı gelin ve damatları...

Javier Piles-Hilal Kosif

İspanyol kulübü Valencia’nın yöneticilerinden Tarsilo Piles’in oğlu Javier Piles’le evlenen Hilal Kosif, mutluluğu yurtdışında bulan isimlerden. Geçtiğimiz ay oğlu Carlos’u kucağına alan Hilal Hanım, İspanyol eşiyle çok mutlu.

Jeremie-Duçem Trigano

Heves Ekinci’nin kızı Duçem Trigano, Club Med’in veliahdı Jeremie Trigano ile 2007’de İtalya’da evlenmişti. 650 kişinin katıldığı düğün töreniyle mutluluğa evet diyen Duçem Hanım, aradığı prensi Paris’te buldu.

Melissa-Charles von Faber Castell

Dünya devi Faber - Castell’in veliahdı Kont Charles von Faber-Castell ile evlenerek Almanya’ya yerleşen Melissa von Faber Castell, yabancı damat modasına uydu. Melissa Hanım, bugünlerde oğlunu kucağına almaya hazırlanıyor.

Herman Von Alkamade-Ender Mermerci

Hollandalı işadamı sevgilisi Herman Von Alkamade ile yıllardır mutlu bir birlikteliği olan Ender Mermerci, 2002 yılından bu yana Alkamade ile birlikte.

Leyla Alaton - Michael Harrell

Leyla Alaton, 13 yıllık eşi Mehmet Günyeli’den boşandıktan sonra UPS Türkiye Genel Müdürü Michael Harrell ile aşk yaşamaya başladı.

Yosun-Oliver Reza

Lübnan asıllı, Fransız uyruklu bankacı Oliver Reza’yla evlenen Yosun Mermerci’nin Alegra, Mehmet Alex ve Adrian isimli üç çocuğu var.

Gary Lachman - Dalia Garih

2005’te 20 yıllık eşi, çocuklarının babası Daron Herzikowitz’den boşanan Dalia Garih’in, Amerikalı avukat Gary Lachman’la olan mutluluğu yıllardır herkesin dilinde.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR