2016'ya damga vuran düğün törenlerinde sosyetenin genç çiftleri, düğün mekânı için genellikle Boğaz'ı tercih etti. İstanbul’da beş yıldızlı otellerde düğün davetlerini gerçekleştiren ünlü çiftler, muhteşem organizasyonlar, lezzetli mönüler, görkemli dekorlar ve düğün sonu gidilen balayı tatilleriyle çok konuşuldular. İşte size 2016’da mutluluğa 'evet' diyen genç çiftler...




Pia Hakko-Kerim Yeşil




Bettina Machler ile Cem Hakko'nun kızı Pia Hakko, Kerim Yeşil'le eylülde Four Seasons Hotel Bosphorus'ta muhteşem bir düğün töreniyle evlendi. Pia Hakko, dünyaca ünlü gelinlik markası Pronovias'ın sahibi Alberto Palatchi'nin kendisi için özel olarak tasarladığı gelinlikle yalın ve zarif bir şıklık sergiledi. Genç çift, ikinci düğünlerini Mikonos'ta yaptı.




Pelin Akın-Cem Baver Özalp




Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kızı Pelin Akın ile Martaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özalp ve eşi Sema Özalp’in oğulları Cem Baver Özalp, geçtiğimiz kasımda Raffles Hotel'de düzenlenen bir nikâh töreniyle dünya evine girdi. Genç çift, nikâhtan sonra arkadaşları için Cape Town'da ayrı bir davet verdi. Pelin Hanım, İstanbul'daki nikâhta Özgür Masur imzalı gelinlik giydi, Cape Town'daki düğünde Elie Saab marka gelinlik tercih etti.




Tuğana Savgı-Doruk Kaya






Kaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya ile Tuğana Savgı, eylülde dünya evine giren ünlü isimlerden. Kaya Ailesi'nin Kıbrıs'taki otelinde evlenen çift, misafirlerini cuma gününden otellerinde ağırlamaya başladı. Pazar gününe kadar süren kutlamalarda, İstanbul'dan giden davetliler Kaya ve Savgı Aileleri’nin misafirperverliğinden çok memnun kalmıştı. Sanatçı Ebru Gündeş'in sahne aldığı düğün sonrası genç çift, balayı için Maldivler'e gitmişti.




Lara Ersu-Cem Özsüer




Aslı-Kaya Ersu çiftinin kızları Lara Ersu ile Nuri-Esra Özsüer çiftinin oğulları Cem Özsüer, eylülde evlenen çiftlerden. Boğaz'da mutluluğa evet diyen ikilinin düğününe 400 kişi katılmıştı. Lara-Cem Özsüer çifti balayını Amerika'da geçirdi.




Gabriela Palatchi-Ediz Elhadef




Ediz Elhadef, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gabriela Palatchi ile Barcelona'da evlendi. Eylülde evlenen genç çiftin düğünü iki gün iki gece sürdü.




Selma Çilek-Sinan Çiftçi




Evlenmek için eylülü tercih eden Çilek Mobilya'nın sahibi Mustafa Çilek ve Nilgün Çilek çiftinin modacı kızları Selma Çilek ile genç işadamı Sinan Çiftçi, 400 davetlinin huzurunda Boğaz'da dünya evine girmişti. Çift, balayı için Bali'ye ardından da Singapur'a gitmişti.




Zeynep Selvili-Kerim Çarmıklı




Candan -İsmail Çarmıklı çiftinin oğulları iç mimar Kerim Çarmıklı ile psikolog ve yazar Zeynep Selvili, kasımda Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğün töreniyle evlendi. Zeynep Hanım'ın gelinliği Canan Yaka'nın imzasını taşırken, Kerim Bey damatlığını Tom Ford'dan seçmişti. Ünlü çift, düğün sonrası balayına Maldivler'e gitti.




Merve Hasman-Tomasso Salvatori




Güliz Onursal ile Nurettin Hasman'ın evliliğinden olan Merve Hasman, eylülde İtalya’nın Toskana bölgesinde Tomasso Salvatori ile evlenmişti. İtalya'da tanışan ve düğünlerini İtalya'da yapan Merve Hasman-Tomasso Salvatori ile balayına da orada devam etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR