Türkiye olarak geçirdiğimiz sıkıntılı 2016 yılının ardından ünlü işadamları, 2017 yılının en azından 2016'dan çok çok daha iyi olmasını dileyip herkese mutluluklar dilediler.

Can Ekşioğlu

-Yeni yılda hep birlikte Türkiye'de daha mutlu, daha iyi bir huzur ortamı olan bir dünya diliyoruz. Tabii kazançlı bir yıl olmasını da diliyorum.

Cem Hakko

-2016 bir yaş daha götürdü. İnşallah 2017 sevgi, barış dolu, huzurlu ve herkesin ailesiyle beraber sağlık bir yaşam dileyeceği bir yıl olur.

Rıfat Elhadef

-Bugünlerde artık tek istediğimiz şey huzur, mutluluk, sevginin daha çok olduğuve insanların birbirine daha güzel baktığı güzel bir yıl olsun.

Ali Kibar

-Herkesin daha sağlıklı, huzurlu ve güvenin ön planda olduğu bir yıl olsun. Ülkeme barış içinde sıkıntıların yaşanmayacağı günler diliyorum.

Atasay Kamer

-Artık zaman çok hızlı geçiyor. 2016'nın nasıl geçtiğini anlamadık. Malesef talihsiz olaylarımız oldu ama 2017 ile umutlarımız çok yüksek. Yeni bir yıl başlangıç, bu başlangıçlar beraber umarım milletimiz ve dünya adına çok güzelikler, başarı dolu bir yıl olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR