Şükran Güzeliş

-Yeni yıldan dileklerim; mutluluğn ve huzurun olduğu bir Türkiye ve dünya. Zaten güzellikler düşünenler, güzellikleri bulucaktır. Umuyorum ekonomik olarakta çok güzel noktalara geliriz.

Ronit Gülcan

-2016 güzel geçti ama üzücü olaylar çok yaşadık. 2017'de herkese dans, mutluluk, aşk ve heyecan dolu bir yıl diliyorum. Güzel heyecanlar olsun. Bütün kötülükleri geride bırakalım. Barış ve birliktelik olsun.

Eda Kosif

-Yeni yılda kötü olayların olmadığı, güne güzel haberlerle uyanabildiğimiz bir yıl olmasını diliyorum. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Geçtiğimiz dönemlerde çok üzüldük. Üzücü hadiseler yaşadık. Umarım bunların tekrarı olmaz. Güneşli güzel günlere uyanırız. Onun dışında hayatımız da her şeyin hayırlısı olsun. Sağlıklı, mutlu güzel bir sene olsun.

Aslı Şen

-Türkiye için barış, sevgi dolu, sorunlar olmayan, keyifli bir sene diliyorum. Çocukların, yaşlıların, sokak hayvanlarının sahiplenildiği, hor görülmediği, insanların sevildiği güzel bir ortam olsun. Sağlık ve huzurdan başka ne istiyebiliriz ki...

Yasemin Özilhan

-2016 gibi olmamasını temenni ediyorum. İnşallah 2017 yılı güzellikler getirir. Başarı, sağlık getirir. İnşallah yeni yılda farklı bir yıla başlarız ve bize tüm kötülükleri unutturur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR