Güler Sabancı




Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 2004'ten beri Türkiye'nin en büyük 2'nci holdingini yönetiyor. Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla toplumun her alanında güçlü etkiye sahip olan Güler Sabancı, renkli kişiliğiyle biliniyor.




Demet Sabancı Çetindoğan




Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, medya, perakende ve otelcilik alanlarındaki yatırımlarını yönetiyor. Cengiz Çetindoğan ile evli olan Demet Hanım'ın üç çocuğu var.




Ümit Boyner




Cem Boyner ile evli olan eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi görevini devam ettiriyor.




Suzan Sabancı Dinçer




2008'den beri Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Suzan Sabancı Dinçer, bankanın performansını her yıl artırıyor. Haluk Dinçer ile evli olan Suzan Hanım'ın 2 çocuğu bulunuyor.




Arzu Sabancı




Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Sabancı, moda sektöründe başarılı yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. Ömer Sabancı ile evli olan Arzu Hanım'ın üç çocuğu var.




Emine Kamışlı




Esas Holding Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı,holdingin perakende, gıda, sağlık ve eğlence yatırımlarına yön veriyor.




Şule Cümbüş




Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu Cümbüş, Eataly İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.




Pelin Akın Özalp




Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD'ın en genç üyesi Pelin Akın iş dünyasının en genç kadın temsilcilerinden.




İpek Kıraç




Marine Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su olarak görev yapmakta olan İpek Kıraç, iş dünyasının genç temsilcilerinden.




Şükran Güzeliş




Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi olan Şükran Güzeliş, sosyal sorumluluk projeleri ve çocuklarıyla ilgileniyor. Emil Güzeliş'le evli olan Şükran Hanım'ın iki çocuğu bulunmakta.




Ahu Orakçıoğlu




A&D Art and Design Tasarım Atölyesi'nin kurucusu Ahu Orakçıoğlu, aynı zamanda Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi. Süleyman Orakçıoğlu ile evlin olan Ahu Hanım'ın bir kızı var.




Banu Aksoy Tarakçıoğlu




Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra University of California at Berkeley'de finans eğitimi alan Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Aksoy Holding, Turcas Petrol Yönetim Kurulu Üyesi'dir.




İpek Abdik




İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın kızı İpek Ayaydın Abdik, İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi. İpek Hanım, American Intercontinental Üniversitesi'nden mezun.




İpek Özilhan Özkan




Babası Tuncay Özilhan gibi başarılı bir iş kariyerine sahip olan İpek Özilhan Özkan, Anadolu Grubu'nun veliahtlarından. Özkan, Amerika'nın bir numaralı bebek giyim markasını Türkiye'ye getirdi.




Serpil Timuray




Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Telekom sektörünün ilk ve tek kadın CEO'su.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR