Caroline KOÇ




Merhum Mustafa Koç'un İngiliz bandıralı, 38 metrelik yatı Caressa K, 5 yıldızlı bir otel gibi. Caroline Koç'un kullandığı yatta, bir master kabin, iki VIP kabin, iki misafir odası ve mürettebat için de dört kabin bulunuyor. Aynı anda 16 kişinin geceleyebildiği yatta 50 kişi ağırlanabiliyor.




Esra-Raif DİNÇKÖK




Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök, eşi Esra Hanım için kesenin


ağzını açtı. 40 metre uzunluğundaki lüks tekneyi eşine hediye eden Raif Bey, 'Esra' ismine hitaben yata ‘Esosh’ adını verdi. İçinde birçok lüks özellikleri olan askeri süper yat, bu sene suya indi.




Ünal-Fani AYSAL




Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 52 metre uzunluğunda üç güverteli mega yat 'Barbie'de yazlarını geçirmeyi tercih ediyordu. Geçtiğimiz yıllarda yanan Barbie’nin yerine Aysal, bu yıl 'Ma Biche' isimli eski teknesini kullanıyor. Yıllardır tekne ve denizle ilgilenen Ünal Aysal, eşi Fani Aysal ve kızı Alin'le


tekne gezilerine çıkmaya bayılıyor.




Özcan-Aylin TAHİNCİOĞLU




Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ile eşi Aylin Tahincioğlu, lüks teknelerini genelde Bodrum ve Göcek'e demirliyor. Tahincioğlu çifti, teknede dostlarını ağırlamayı çok seviyor.




Yalçın-Neslihan SABANCI




Yasa Holding'in patronu Yalçın Sabancı ve eşi Neslihan Sabancı, oğulları İlhan Sabancı’ya ait lüks tekneyle her sene Bodrum Cennet Koyu'nda tatil yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR