Caroline Koç-Banu Yentür




Harem lique İstanbul ve Selamlique Türk Kahvesi'nin kurucuları Caroline Koç ile Banu Yentür, başarılarını uluslararası alana taşıdı. Dubai, Beyrut gibi dünyaca ünlü ticaret merkezlerinde satış yapan ikili, Türk kahvesini dünyaya sevdirdi.




Elif, Ayşe, Cem Boyner




Başarılı işadamı Cem Boyner'in ikiz kızları Elif ve Ayşe, babalarının yolunda gidiyor. Aile şirketleri Boyner'de aktif olarak çalışan ve Boyner için koleksiyon hazırlayan Ayşe Boyner ile mobil uygulama SWEATers’ın kurucusu Elif Boyner, marka yaratma ve geliştirmede babaları gibi çok başarılılar.




Aylin Tahincioğlu-Meral Peltekçi

İşadamı Özcan Tahincioğlu'nun eşi Aylin Tahincioğlu ile eşinin kardeşi Meral Tahincioğlu Peltekçi, Mer's markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye dışında Mikonos'un en büyük marinası ile birlikte İspanya, İsviçre ve Fransa'da da satış yapan ortaklar, mücevher ve gümüş tasarımlarıyla herkesin beğenisini kazandı.




Pınar Sabancı




Kendini sağlıklı beslenmeye adayan ve bunu meslek edinerek diğer insanların da sağlıklı yaşamasına vesile olan Pınar Sabancı, kurduğu yemek şirketi Misa Mutfak'la sektöre hızlı girdi. Evlere sağlıklı yemekler gönderen Sabancı, sosyal medyayı aktif kullanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR