Sosyal sorumluluk projelerinde en ön sıralarda yer alan iş ve sosyete dünyasının ünlü isimleri, gönülden bağlı oldukları derneklerde canla başla çalışıyor. İş hayatının yanı sıra sosyal hayatta yardıma muhtaç olan kişilere fayda sağlamanın mutluluğunu yaşayan kadınlar, bağlı bulundukları vakıflarla önemli işbirliği içerisindeler. Dernek arkadaşlarıyla önemli sosyal sorumluluk projeleri yaratan, bu sayede Türkiye’deki eğitim, kültür, sanat gibi farklı disiplinlerin önünü açan kadınlar, herkese örnek oluyor.



Kurucu üyeleri arasında yer aldığı Açık Kapı Derneği yararına çalışan Nevbahar Koç, elini taşın altına koyan önemli isimlerden.



İş dünyasının başarılı isimlerinden Özcan Tahincioğlu'nun eşi Aylin Tahincioğlu, çeşitli yardım kuruluşlarına üye. Aynı zamanda sosyal sorumluluk yararına düzenlenen her davete katılan Tahincioğlu, yardımlaşmanın önemine inanıyor.

2013'te kurulan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi engelli bireylerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı derneğin başkanı Revna Demirören.

Başkanlığını Hale Bacakoğlu'nun üstlendiği Parıltı Derneği'nin üyeleri, görme engeli bulunan çocukların eğitimi için çabalıyor.

Otizmli çocukların eğitimini önemseyen bu uğurda yıllarını harcayan dernek başkanı Mine Narin, her sene düzenlediği yılbaşı alışveriş şenliğiyle derneğe katkı sağlıyor.

Başarılı fakat maddi anlamda yeterli imkânı bulunmayan çocukların okuması için çabalayan Başarım Sensin Derneği, Şule Argüder'in başkanlığında üniversite öğrencilerine burs sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR