Begüm Şen




Cemiyet hayatının moda ikonlarından, Amerika'da yaşayan, ara sıra Türkiye'ye gelen Begüm Şen, her gelişinde moda yazarlarının yüzünü güldürüyor. Kendine has tarzıyla muhteşem kombinlere imza atan Begüm Şen, 2017'nin gözde isimlerinden.




Aylin Tahincioğlu




Sosyetenin modasever kadınları arasında yer alan ve dünya modasını yakından takip eden Aylin Tahincioğlu, her giydiğini kendine yakıştırmasını çok iyi biliyor. Gündüz ya da akşam katıldığı davetlerde bir yıldız gibi parlayan Tahincioğlu, pantolon ceket takımları, uzun elbiseleri sıklıkla giyiyor.




Pelin Özalp




Pelin Akın Özalp, davetlerdeki gece elbiseleriyle 2017'de çok konuşuldu. İş dünyasının genç temsilcilerinden Özalp, bu yıl şık seçimleriyle herkesin beğenisini kazandı.




Nevbahar Koç




Katıldığı davetlerde tüm dikkatleri üzerine çeken Nevbahar Koç, giyim kuşam konusunda her zaman fark yaratan bir isim. Bordo yerlere kadar uzanan elbisesiyle bu sene çok konuşulan Koç, davetlerin aranılan isimlerinden.




Derin Mermerci Aydın




Her giydiğiyle hayranlık yaratan, saç rengi, saç kesimi hemcinsleri tarafından taklit edilen Derin Mermerci Aydın, modacı Özgür Masur elbisesiyle ortalığı yakıp kavurdu.




Yasemin Özilhan




Saçının tokasından ayakkabısının modeline kadar merak edilen Yasemin Özilhan, 2017 davetlerinde yine çok popülerdi. Kırmızı payetli takımıyla Gala Modern'e damga vuran Özilhan, bu senenin en şıklarından oldu.




Sanem Tezman




Şıklık denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan Sanem Tezman, her katıldığı davette kendinden söz ettirmeyi başardı. Muhteşem fiziği, kusursuz güzelliğiyle ne giyse yakışan Tezman, en son giydiği büstiyer pantolon takımıyla harika görünüyordu.




Fatoş Sarıgül




Giyim tarzıyla moda ve cemiyet dergilerini süsleyen Fatoş Sarıgül, 2017'ye stiliyle damga vurdu. Her kombini çok konuşulan Sarıgül, davetlerde farkını yansıtmayı başardı.




Seben Koçibey




Davetlerde pek rastlamadığımız ancak katılınca da adını aylarca andığımız Seben Koçibey, kot şıklığıyla bu seneye damga vurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR