Dubai'de gittikleri bekârlığa veda partisinden İstanbul'a dönerken özel jetin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Aslı İzmirli, Ayşe And, Liana Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğar Urfalı ve Sinem Akay'ın cenaze törenlerinin birlikte yapılacağı konuşuluyor. Üniversiteden bu yana arkadaşlıkları devam eden, iyi günde kötü günde hep birlikte olan dostların, aileleri tarafından alınan karara göre cenaze törenlerinin de ortak yapılacağı iddia edildi.

Cenazelerin bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Çocukları kazada ölen ailelerin bir bölümü, önceki gün İran Şehrekürd Havalimanı'na gitti. Acılı aileler cenazelerin teslimi için DNA testlerini bekledi. Uluslararası cenaze prosedürlerinin ve yasal işlemlerin sona ermesiyle, kazada hayatını kaybeden 11 kişinin cenazelerinin bugün ya da yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Acı haberi Boston’da aldı

Kızı Sinem Akay’ın vefat ettiğini Amerika Boston'da öğrenen Gamze Akay, dün Türkiye'ye geldi. İşadamı babası Çetin Akay da Mısır'da iş seyahatindeydi. Acı haberi alır almaz ilk uçakla İstanbul'a gelen Çetin Akay, kızının cenazesini almak üzere İran'a gitti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR