Kendisini 22 yaşındaki genç bir kızla aldattığı iddiasıyla 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a 200 milyon TL’lik boşanma davası açan Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın laf savaşı bitmiyor! Show TV Ana Haber’e konuşan Kemal Bey’in, “Beşiktaş’ta basit bir evden getirmişim soyadımı vermişim’’ dediği Feryal Gülman ağır konuştu. Ankara’da yaşarken TOKİ’de Daire Başkanlığı yaptığını, İTÜ mezunu olduğunu ve su gibi İngilize konuştuğunu belirten Feryal Hanım, “Kemal Gülman ilkokul mezunudur. Bu açıklamalarıyla 26 Mayıs’ta görülecek davanın seyrini değiştirmek için tek kelimeyle mahkemeye karşı şov yapıyor” dedi.




Kemal Gülman ne demişti?




-"Beşiktaş’ta oturduğu basit bir evden getirmişim, soyadımı vermişim. Her tarafa onu ‘karım’ diye götürdüm, onu onore ettim."




- "İngiltere’de İngilizce öğrettim. Bütün bunları yapan ben acaba layık mıyım? O zaman 20 sene benimle neden yaşadı? Ben sevdim ve verdim. Bir de beni suçlu olarak, onu aldattığımı iddia etti."




- "Bugüne kadar bir şey çıkarabildi mi? Vicdanla sevdiğim için yaptığım bir harekete karşı suiistimal olmuş oldu. Bana dava açıyor, onu aldattım diye. Haydi ispatlasın."




- "İtimat edip bu kadar çok malı üzerine yaptım. Ben helal paramı istiyorum, o ne istiyor bilmiyorum. Evleneceğiniz zaman mantığınızla hareket edin."




- “Ben mantığımı kullanamadığım için yanlış bir şey yaptım. Kendimi zaten zor toparlayabildim. Allah kimsenin başına vermesin."




Feryal Gülman’ın cevabı:




- "Herkes kendine yakışanı yapar. Bu da ona yakışan. Ben hiçbir zaman iftira etmedim, onu aşağılayan açıklamalar yapmadım."




- "Ben basit bir evden çıkmışım da o nereden çıkmış? Benim nasıl bir basit hayatım olabilir? İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunuyum. Ankara’da bekârken TOKİ’de Daire Başkanı’ydım. Üniversitede su gibi İngilize konuşuyordum. Hayatımda Beşiktaş’ta oturmadım. Ama Bebek Beşiktaş’a bağlı olduğu için öyle düşünmüş olabilir. Ama evlendikten sonra Bebek’te oturmaya başladım."




- "Bu davranış, konuşma ve aşağılama şekli benim çok iyi bildiğim, tanıdığım bir tarz. Sadece bilmeyenlere kendini tanıttı."




- "26 Mayıs’ta görülecek duruşmamızda belki boşanma kararı çıkacak. Bu kararı etkilemek için böyle küçük düşürücü açıklamalar yaptığını düşünüyorum. Ben hiçbir zaman onun hakkında kötü söz söylemedim. Sadece gelini Ece Özbek Gülman, benim hakkımda asılsız iddialar ortaya attığı için kendisine dava açtım, beni kırdı."




- "Ben üniversite mezunuyum Kemal Bey ilkokul mezunu."




- "Çok ayıp bir şey açıklamaları. İnsan bu kadar küçülmez. Söyledikleri kanuna aykırı. 26 Mayıs’taki duruşmada her şey açığa çıkacak"




'BENİ KIRAN ECE GÜLMAN’A DAVA AÇTIM'




Feryal Gülman, Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman’la evli olan Ece Özbek Gülman’ın ‘Feryal Hanım uzun zamandır malları üzerine geçiriyormuş. Bebek’te bulunan 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey’den almış. Bunun yanı sıra birçok şeyi üzerine geçirmiş. Demek ki mal varlığı için uzun zamandır plan yapıyormuş. Bebek’teki 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey’den aldı’’ sözlerine 50 bin TL’lik dava açmıştı. Kemal Gülman hakkında hiçbir zaman kötü söz söylemediğini savunan Feryal Gülman, sadece kendisini kıran gelini Ece Özbek Gülman’ın asılsız iddiaları karşısında Özbek’e dava açtığını söyledi.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI




Sosyal medyada itu1773 isimli hesaptan Feryal Gülman’ın üniversite sınavında Türkiye 12’ncisi olarak İstanbul Teknik Üniversitesi’ne birincilikle yerleştiği yazıldı. Mimarlık bölümünde okuyan Gülman’ın üniversitede ve profesyonel iş hayatındaki başarılarını anlatan yazı, Feryal Gülman tarafından paylaşıldı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR