‘Allah babamızı BAŞIMIZDAN eksik etmesin’




AKFEN Holding ve TAV Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın iki evlat sahibi. Oğlu Selim Akın, 32 yaşında, İngiltere Surrey Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Lızı Pelin Akın, 28 yaşında, İngiltere Surrey Üniversitesi İspanyolca İşletme mezunu. O da Yönetim Kurulu Üyesi. Hamdi Akın, “21 yaşından beri iş hayatındayım. Hayatım boyunca da herkesin babası oldum. Bu yüzden baba olduğumda benim için bir şey değişmedi” derken oğlu Selim, “Allah babamızı başımızdan eksik etmesin. Benim de dört yaşında bir oğlum var. Baba olmak çok muhteşem bir duygu, bilsem daha erken baba olurdum. Baba olunca babamı daha iyi anladım” dedi. Pelin Akın ise “Babam benim her günüm. Yani benim için her gün Babalar Günü” diyerek duygularını dile Selim, Hamdi, Pelin Akın getirdi.




‘Torun sevgisi BAMBAŞKA’




Ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy, “Çocuklar kocaman oldu, her biri bir yerde, sen torun sevgisini tatmadığın için bilemezsin, torun sevgisi bambaşka. Al sana tablo gibi bir fotoğraf!” dedi. Ulusoy’un kızı Pınar’ın Oğuz Şenol ile evliliğinden olan Kaan Şenol (12), oğlu Mehmet’in Didem Hanım’la evliliğinden olan Yılmaz Ulusoy (7), kızı Pelin’in Turgut Tepret ile evliliğinden olan ikizler Hikmet Can ile Mina (6) olmak üzere dört torunu buluyor. Bu arada beşinci torun müjdesini veren Yılmaz Bey, “Mehmet’in eşi Didem hamile, inşallah çok yakında beşinci torunumu da kucağıma alacağım “dedi.




‘Dünyanın en demokrat babası’




Uzun yıllar aktif siyasetin içinde yer alan Orhan Keçeli, aynı zamanda başarılı bir işadamı. Seba İnşaat’ın kurucusu olan Orhan Keçeli, şu anda Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı iki oğlu; Ali Engin Keçeli ve K. Nedim Keçeli ile birlikte paylaşıyor. Orhan Keçeli, üç de torun sahibi. Büyük oğlu Engin Keçeli’nin Ali ve Lara adında iki çocuğu, Nedim Keçeli’nin ise Melisa adında bir kızı var. Ali Engin Keçeli, İTÜ İşletme Mühendisliği mezunu. K. Nedim Keçeli ise İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi mezunu. Oğulları, Orhan Keçeli için, “O, süper bir babadır. Her zaman başımızda oldu. Hâlâ da bize destek vermeye devam ediyor. Aynı zamanda dünyanın en demokrat babası. Bizim için zaten onun varlığı en büyük kıymet” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR