8 yıl önce büyük bir aşkla evlenen ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu ile Enci Teker’in evliliği geçtiğimiz günlerde tek celsede sona erdi. Boşanmanın ardından derin bir sessizliğe bürünen Enci Teker, içini HT Kulüp’e döktü. Evliliklerinin 4 senesini ayrı geçirdiklerini söyleyen Teker, eski eşinin kendisini sürekli genç kızlarla aldattığını öne sürdü. Boşanma gerekçesi olarak eski eşi Alinur Velidedeoğlu’nun kendinden yaşça çok küçük kişilerle birlikte olmasını gösteren Enci Teker, Ali Bey’in sosyal medyadaki hesabında yaşını 10 yıl küçülttüğünü de ileri sürdü. Boşanma tazminatı olarak 4 milyon dolar aldığı haberlerini kesin bir dille yalanlayan Teker, “Ben hiçbir şey almadım. Boşanmamız kendisine hayırlı olsun, önü açık olsun, hayatı güzel olsun ve mümkünse bendenuzak olsun” dedi.

'3 MİLYON 900 BİN TL’YI geri istiyorum'

Boşanmak için 4 milyon dolar aldığı iddialarına sert yanıt veren Enci Teker, “Biz anlaşmalı boşandık. Babamdan miras kalan Nişantaşı’nda 2 katlı evimiz vardı. Bunun değeri de 3 milyon 900 bin TL. 5 yıl önce eşim nakite sıkışmıştı, benden rica etti. Evleri bankaya ipotek göstermek için kendi üzerine geçirdi ve bankadan kredi çekti. Ben de o evleri geçici olarak kendisinin üstüne geçirmesine izin verdim. Ben sadece rahmetli babamdan miras kalan evlerin değerini geri istiyorum” diyerek eski eşiyle ilgili bir takım iddialar öne sürdü.

'Beni genç kızlarla aldattı'

Enci Hanım, Alinur Velidedeoğlu ile boşanmalarının tek sebebinin maddiyat olmadığının altına çizerken eski eşiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu: “Biz zaten 4 senedir ayrı yaşıyorduk. 4 senedir kendisini doğru dürüst görmüyordum. Bu zaman zarfı içinde beni aldatmadığı kadın kalmadı. Genç kızlarla birlikte oluyordu. Allah kendisine kolaylık versin.”

Açtı ağzını yumdu gözünü

- 'Eşimin beni aldatmadığı kadın kalmadı. 4 yıl boyunca aldatıldım.'


- 'Boşanmak için maddi olarak hiçbir şey talep etmedim. Ben sadece verdiğim parayı geri istiyorum'


- 'Rahmetli babamdan miras kalan evimin parasını geri istiyorum.'


- 'Boşanmamız kendisine hayırlı olsun, mümkünse benden uzak olsun.'


- 'Eşim genç kızlarla birlikte oluyordu. Sosyal medyadaki hesaplarında kendi yaşını 10 sene küçültüyordu.'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR