Düğünler, davetler, ayrılıklar, boşanmalar derken 2015, sosyete ve iş dünyası için oldukça hızlı geçti. Genç çiftler, özellikle Boğaz’da düzenledikleri düğün davetleriyle bu seneye damga vurdular. Görkemli düğün davetleriyle, günlerce konuşulan ünlü çiftlerin düğün davetlerinde her şey kusursuza yakındı. Şık bir masa düzeni, masal gibi bir ambiyans, muhteşem müzikler ve lezzetli mönülerin yer aldığı düğünlere katılan davetliler de düğünler kadar ilgi çekti. İşte bu sene düğünleriyle çok konuşulan cemiyet hayatının genç çiftleri...

Melis Naiboğlu-Emirhan Sabancı

YASA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emirhan Sabancı ile Melis Naiboğlu’nun düğünleri, 2015’in en gizli düğünü olarak yıla damga vurdu. 4 Eylül’de aile arasında evlenen ünlü çift, 6 Eylül’de gençlerin katıldığı düğünle ikinci kez ‘Evet’ dedi.

Simay Kamer-Ahmet Uras

Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ile Çiğdem Kamer çiftinin kızları Simay Kamer, mayısta hayatını Ahmet Uras’la birleştirdi. Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel’de gerçekleşen düğün, davetiyesinden dekorasyonuna kadar Ahmet


Uras’ın eşine yaptığı evlilik teklifi üzerine kurulmuştu.

Begüm Gazioğlu-Ömer Ballı

2015’in en sürpriz düğünlerinden olan Begüm Gazioğlu ile Ömer Ballı çiftinin mutluluk haberi, sosyeteye bomba gibi düştü. Birlikteliklerinde kısa sürede evlilik kararı alan genç çift, Raffles İstanbul Otel’de 500 davetlinin huzurunda mutluluğa 'evet' dedi.

Aslı Hotiç-Kerem Türker

Aslı Hotiç ile Kerem Türker, haziranda Çeşme’de bir otelin plajında düğün yaptı. Gün batımında kumsalda evlenen ünlü çifti, Sinan-Melda Kosif, Evelize-Hakan Kosif ve Melis-Burak Hatipoğlu da yalnız bırakmadı.

Lara Türker-Ömer Ünsal

Bu sene sessiz sedasız evlenen avukat Lara Türker ile meslektaşı Ömer Ünsal, 12 Eylül’de Venedik’teki San Clemente Palace’ta İstanbul’dan yaklaşık 200 kişinin huzurunda mutluluğa yelken açtı. İstanbul’dan giden davetlileri akşam yemeğinde ağırlayan Ünsal çifti, İstanbul’a dönüşte özel bir yemekte dostlarıyla bir araya geldi.

Berna Uyanoğlu-Patrick Meenhan

Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Berna Uyanoğlu ile İngiltere’nin tanınmış işadamlarından Patrick Meenhan, mayısta Şişli Marriott Otel’de dünya evine girdi. 2015’in en görkemli davetleri arasında yer alan düğüne 300 seçkin konuk katıldı. Genç çift, balayı için İbiza’ya gitmişti.

Hande Atıcı-Tarık Miras

Eski TOBB Başkanı Fuat Miras’ın oğlu Tarık Miras, eylülde hayatını Hande Atıcı ile birleştirdi. Çırağan Sarayı’ndaki muhteşem düğünde, genç çift ilk danslarıyla davetlilerin beğenisini kazandı. Miras çiftinin şahitliğini eski Başbakan Yardımcılarımızdan Hüsamettin Özkan ile işadamı Yılmaz Ulusoy, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yalım Erez birlikte üstlenmişti.

Şelale Aka-Mehmet Hanbey

Devrim-Çimen Aka’nın kızları Şelale Aka ile Hasan-Dawn Hanbey’in oğulları Mehmet Hanbey, geçtiğimiz ekimde Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde dünya evine girdi. 600 seçkin konuğun katıldığı düğün sonrası genç çift, balayını Amerika’da geçirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR