2015 yılında ülke olarak çoğu zaman bizi derinden üzen acılar yaşadık. Fakat artık yepyeni bir yıla içimizde güzel umutlarla girmeye hazırlanıyoruz. Son günlerde takip ettiğimiz davetlerde ünlü iş adamlarından yeni yıl dileklerini öğrendik. Kimisi tüm dünyaya barış dilerken kimisi ise ülkemiz için sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Mustafa Koç: Umarım her şey daha iyi olur, çok zor bir sene geçirdik. İş hayatımız iyi gitmiş olsa da hem içeride hem dışarıda çok büyük problemler yaşadık. Bunlar umarım 2016 senesinde daha iyi bir duruma gelir. Bu vesile ile tüm halkımıza ve milletimize iyi seneler diliyorum ve hayırlı bir sene olmasını ümit ediyorum.

Ahmet Nazif Zorlu: Öncellikle 2016'nın bütün ülkemize, bütün dünyaya barış ve insanların biribirini severek yaşamalarını diliyorum. Çünkü bu dünyada insanların artık birbirleriyle daha iyi kaynaşmasını, kardeşçe yaklaşmasını isterim. İnsanlar yerlerinden yurtlarından oluyorlar ve bu çok üzücü bir olay. İnşallah yeni yıl tüm dünya için barış yılı olur diyorum.

Mete Vardar: Yeni yıl hepimiz için çok daha güzel şeylerin konuşulduğu, keyifli anların yaşandığı sağlık dolu mutluluk dolu bir yıl olur inşallah. Çünkü Türk halkı bunu gerçekten hakediyor.

Süleyman Orakçıoğlu: 2016 tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirsin. Dünyada en çok ihtiyacımız olan şey huzur. Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki gerçekten acıların çok yoğun olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Ben her şeyden önce yeni yılda mültecilerinin, çocuklarının acı çekmediği yeni yıl diliyorum.

Cihan Kamer: Hep beraber çok zor ve sıkıntılı bir sene yaşadık. Ülkemiz, insanlarımız açısından gergin stresli bir yıl yaşadık. Bu sene biraz toplum olarak gerildik. Umuyorum ki 2016 da bütün bunları geride bırakarak huzur, mutluluk, sağlık, güzellikleri, iyilikleri konuşacağımız, mutlulukları paylaşacağımız bir yıla gireriz.

Emir Sarıgül: Acısıyla, tatlısıyla 2015 yılını geride bıraktık. 2016 yılının bütün insanlığa öncelikle barış, sevgi ve sonrasında en çok ihtiyacımız olan şeyi hoşgörüyü getirmesini diliyorum.

Atıl Kutoğlu: Yeni yılın insanlara huzu ve barış getirmesini çok diliyorum. Biz güzellikler üretmeye devam edicez ama insanların bunu görücek, keyif alıcak yaşamları olsun yeter ki.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR