Günlük iş koşuşturmalarının yanı sıra spora zaman ayırmayı ihmal etmeyen ünlü isimler, bugünlerde harıl harıl zayıflamanın peşindeler. Mide küçültme operasyonuyla ciddi kilolar veren ünlü işadamları da formlarını korumak için her gün spor yapıyor. İşte 2016 yazına fit görüntüleriyle damga vurmaya hazırlananlar...

HACI SABANCI




Geçtiğimiz yıllarda epey kilo veren ancak verdiği kiloları bir süre sonra tekrar geri alan işadamı Hacı Sabancı, zayıflama maratonuna tekrar başladı. Yaşam koçu eşliğinde yürüyüşleri aksatmayan Sabancı, bu kez kalıcı kilo vermekte kararlı.




HAKAN ÇARMIKLI




Mide küçültme operasyonuyla 4 ayda 40 kilo birden zayıflayan Hakan Çarmıklı’yı görenler hayret ediyor. Verdiği kiloları geri almamak için azimle spor yapan Çarmıklı, bu yaza fit girecek.




LEVENT KIZIL




Eski Bursaspor Başkanı işadamı Levent Kızıl, spor desteğiyle fazlalıklarından kurtularak özlediği görüntüye kavuştu. Daha fit görünmek için günlerini spor salonunda geçiren Kızıl, yeni imajıyla takdir topluyor.




İZZET ÖZİLHAN




Eşi Yasemin Özilhan’ın desteğiyle fazla kilolarına veda eden genç işadamı İzzet Özilhan’ın yeni halini görenler tanıyamıyor.


Baharda spora ağırlık veren Özilhan, 2016 yazında daha da fit görünmek istiyor.




NECMETTİN KARABACAK




Zayıflamak için bıçak altına yatan, mide küçültme operasyonuyla epey kilo veren Sırma Grup’un ortaklarından Necmettin Karabacak, bir yılda inanılmaz değişti.




CİHAN KAMER




Kilolarından yakınan ve zayıflamaya karar veren Cihan Kamer, iki yılda tam 60 kilo vererek bir başarı öyküsüne imza attı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR