İşadamı Lemi Gülman’ın, uzun süredir birlikte olduğu ünlü spiker Ece Özbek’le hafta sonu babası Kemal Gülman’ın Bebek’teki villasının bahçesinde dünya evine girdiğini ilk bizden öğrenmiştiniz. 80 kişinin şahitliğinde mutluluğa ‘Evet’ diyen Ece Özbek’in dün aldığı bir haberle mutluluğu ikiye katlandı.

Bilindiği üzere Lemi Gülman, 1993 yılında evlendiği, kızı Yasmin’in annesi Reyhan Gülman’dan 2007 yılında ayrılmıştı. Çift arasındaki boşanma davası sürerken, Lemi Gülman’ın Ece Özbek’le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Boşanma davası 2012’de karara bağlanmış, mahkeme Lemi Gülman’ı ayrıldığı eşine 3.5 milyon lira tazminat ödemeye mahkûm etmişti. Ancak Lemi Bey, tazminat ödemeyi kabul etmeyip davayı Yargıtay’a taşımış. Öğrendiğimize göre, Yargıtay’da görülen dava sonucu Lemi Bey’in, eski eşine 3.5 milyon tazminat ödememesine karar verildi. Gülman, sadece kızı Yasmin’in masrafları için aylık 6 bin TL nafaka ödeyecek.




‘YUVA YIKAN KADIN OLMADIM’




Geçmişte evli biriyle ilişki yaşayan bir kadın olarak lanse edilen ve bu haberlerden çok rahatsız olan Ece Özbek Gülman, yargıtaydan çıkan kararla rahat bir nefes aldı. Konuyla ilgili HT Kulüp Genel Yayın Yönetmeni Reşat Balcıoğlu’na açıklama yapan Ece Hanım, “Beni yıllarca yuva yıkan kadın olarak lanse ettiler. Ben Lemi ile tanıştığımda zaten eşinden ayrı yaşıyordu. Yapılan haberlerle, Lemi Bey eşinden benim yüzümden boşanıyor algısı yaratılmak istendi. Bu durum çok gururuma dokundu. Lemi, çocuğumun babası ve müstakbel eşimdir. Bir kadın olarak mutlu olmak benim de hakkım’’ diyerek yargıtay kararına çok sevindiğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR