Tatlı bir rekabete sahne olan bu çekişmede, birçok yeni mekân açılırken bunların yanı sıra eski mekânlar da yenilikleriyle müşterilerini bekliyor. Her sene pahalılıktan şikâyet edilen Bodrum, fiyat politikasından yine taviz vermiyor. Lüks beach’lere giriş 75-200 TL arası değişirken, restoranlar ve kulüpler kişi başı 100 TL’den başlayıp sınırı olmayan fiyatlara kadar uzanıyor. Bu sene yatırımcılar ve çalışanlar son birkaç sene olduğu gibi ramazanda işlerin durgunlaştığını söyleseler de, Kurban Bayramı’nın sezonun sonuyla birleşmesinden dolayı beklentilerinin fazla olduklarını dile getiriyorlar.




'Güzel bir yaz olacak'




Erkan Ünal Gündoğan Moon Beach




Üç senedir Bodrum’da hizmet veren Moon Beach’ın işletmecisi Erkan Ünal yeni sezonla ilgili “Okulların kapanması ve sezonun Kurban Bayramı ile birleşmesiyle bence güzel bir Bodrum yazı olacak. Bu sezon için mönü ve dekorasyonda değişiklikler yaptık. Belirli günlerde akşam yemeğinde canlı müzik yapacağız. Öğle partilerimizde canlı elektro keman performansıyla destekledik” diye konuştu.




'Ramazandan sonrayı bekliyoruz'




Yüksel Yılan Sess Türkbükü




SESS’in işletmeciliğini yapan Yüksel Yılan, “Bu sene ekstra iki yeniliğimiz var. Sanatçılarımızın fotoğraflarından oluşan bir duvar hazırladık. Diğeri de Arnavutköy Balıkçısı’na iskelemizi vererek orada eğlence öncesi müşterilerimize keyifli bir yemek vaad ediyoruz. Ramazandan sonra Bodrum en


iyi sezonunu yaşayacak, bekliyoruz” dedi.




'Fiyatlarımız İstanbul’la aynı'




Ersin Süzer-Türkbükü Kuum Otel ve beach




Kuum Otel ve beach’in işletmecisi Ersin Süzer “Geçtiğimiz yaz sezonundan bu yana Kuum Beach’i baştan aşağıya yeniledik. Türkbükü’nün en büyük alana sahip beach’i olduk. Türkbükü eğlencesinin geçtiğimiz yazdan bu yana çok daha kaliteli olması için çalışıyoruz. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı’yla birlikte düzenlediğimiz partiler Bodrum’un en iyi partisi oldu. Beach mönümüzde yok yok... Fiyatlarımız İstanbul’da neyse o. Bayram itibariyle ünlü perküsyonist Erkut Sezer ve DJ Hakan Kabil çarşamba ve cuma günleri sahneye çıkacak. Perşembe günleri DJ Doğuş Çabakçor, cumartesi günü ise DJ Suat Ateşdağlı setin başında olacak” dedi.




Juju Beach-Gölköy




Giriş 150 TL




Mandarin Otel’in içinde yer alan Juju Beach, sezonu sessiz sakin açtı. Juju Beach’in işletme müdürlüğünü Tuğsan Kılıçaslan yaparken mekânda birçok yenilik yapıldığı öğrenildi. Geçen seneki ilgiden sonra restoranı büyüten Juju, yaz boyunca ayrıca düğün organizasyonlarına da yer verecek. Restoranda Ege ve Akdeniz mutfağının yanı sıra plaja özel hazırlanan Türk mutfağından lezzetler de gün boyunca servis edilecek. Yaz boyunca dünya ünlü DJ’ler yer alacak ve plaja giriş sezon boyunca 150 TL olacak.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR